Logo CrazyGames

Bonk.io

Vurdering:
9.0
(72,463 stemmer)
Løslatt:
august 2016
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop-only)
Klassifisering:

Bonk.io er et online fysikk.io-spill hvor du konkurrerer med opptil åtte spillere. Målet er å beseire motstanderne dine ved å dytte dem inn i dødelige objekter (eller av kartet). Alternativt kan du se spillere gjøre dette mot seg selv. Den siste personen som står igjen vinner.

Hvordan spille Bonk.io

Grunnleggende

Raske spillalternativer lar deg spille bonk.io umiddelbart. Bruk piltastene til å bevege deg, og trykk på X-tasten for å gjøre det vanskeligere å skyve sirkelen din. Hovedmålet er å skyve motstanderne dine av kartet eller forårsake nok ødeleggelse til å få dem til å eksplodere.

Bash fienden din ved å hoppe på dem, og beveg deg og hold nede X-tasten for å få mer vekt og flytte på gjenstander. Når du spiller, vil du bli vant til spillmekanikken. Hvert nivå har en annen utfordring - du må være rask til å vurdere situasjonen.

Tilpasning

Tilpass karakteren din (sirkelen) slik du vil, og kjemp mot opptil tre andre personer i et av hundrevis av forskjellige, spiller-tilpassede kart. Du kan lage dine egne Bonk.io-kart ved hjelp av nivåredigeringsprogrammet.

Flere spill som dette

Våre fysikkspill har et bredt utvalg av spill med fysikk i kjernen av spillingen. Noen populære fysikkspill inkluderer Stickman Supreme Duelist 2 og Tug the Table.

Funksjoner

  • Vanedannende og hurtige flerspillerkamper
  • Diverse spillmoduser for nye utfordringer
  • Et aktivt nettsamfunn siden 2016
  • Lag dine egne tilpassede kart som andre kan spille på!

Utvikler

Bonk.io er utviklet av Chaz, en spillutvikler fra London som tidligere har laget Tiny Tanks.

Første utgivelsesdato

September 2016

Plattform

Nettleser (HTML5)

Kontroller

Bruk piltastene for å bevege deg.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse