Bonk.io

66,344
rangeringer
9.1

Bonk.io er en online fysikkbasert .io spill hvor du konkurrerer med opptil åtte spillere. Målet er å beseire motstanderne dine ved å dytte dem inn i dødelige gjenstander (eller utenfor kartet). Alternativt kan du se spillere gjøre dette mot seg selv. Den siste personen som er igjen, vinner.

Slik spiller du Bonk.io

Grunnleggende

Alternativene for hurtigspill lar deg spille bonk.io med en gang. Bruk piltastene for å flytte og X-tasten for å gjøre sirkelen vanskeligere å skyve. Hovedmålet er å skyve motstanderne ut av kartet eller forårsake dem nok ødeleggelse til å få dem til å eksplodere.

Slå inn i fiender ved å bruke hoppene dine, og flytt og hold X-tasten for å gå opp i vekt og flytte plattformer med objekter. Mens du spiller, vil du bli vant til spillmekanikken. Hvert nivå har en annen utfordring - du må være på vakt og vurdere situasjonen raskt.

Tilpasning

Tilpass karakteren din (sirkelen) slik du vil, og slåss mot tre andre personer i ett av hundrevis av forskjellige spillertilpassede kart. Du kan lage dine egne Bonk.io-kart ved å bruke kart-redigering.

Flere spill som dette

Våre fysikk spill har et bredt utvalg av spill med fysikk i kjernen av spillingen. Noen populære fysikkspill inkluderer Stickman Supreme Duelist 2 og Tug the Table.

Funksjoner

  • Avhengighetsskapende og fartsfylte flerspillerkamper
  • Ulike spillmoduser for nye utfordringer
  • Et aktivt nettsamfunn siden 2016
  • Lag dine egne kart som andre kan spille!

Utvikler

Bonk.io er utviklet av Chaz, en London-basert spillutvikler som tidligere har laget Tiny Tanks, Prosjekt Gungame, og mer.

Første utgivelsesdato

september 2016

Plattform

Nettleser (HTML5)

Gjennomgangsvideo

Kontroller

Bruk piltastene for å bevege deg.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse