Match 3-spill

Sveip og flytt på veien din gjennom elementene i disse gratis match 3-spillene. Uansett om du liker å bytte på edelstener eller å slå sammen ressurser - det finnes plenty med variasjon for alle, og det legges ofte til nye match 3-spill i utvalget vårt.

Spill de beste Match-3-spillene

Enten du har lyst på juveler, godterier eller katter, kan du tilfredsstille appetitten på match-3-arenaen. CrazyGames har en omfattende samling av de beste og nyeste match-3-spillene online.

Sveip juveler og godteri

Godteri er mye bedre for tennene dine når det er digitalt. Ikoniske spill som Candy Crush brakte match-3 til et stort avslappet marked. Nå er det mange spin-offs og innovative nye titler å spille.

Papa Cherry Sagaen vil tilfredsstille din trang til å kombinere søte ting. Det vil også Cookie Crush 3. Du kan til og med ta den godteri-knusende oppførselen til nettet Sugar Schock og konkurrere mot andre spillere.

Juveler og edelstener ser mer skinnende ut i en ideell verden der de uendelig strømmer nedover skjermen. Det er derfor vi har Jewel Match-3-spill som Microsoft Jewel. Sjekk ut Jewels FRVR og Jewel Burst for flere varianter.

Match og slå sammen

En spennende ny sjangerkombinasjon har dukket opp som kombinerer match-3 med RPG og forsvarsspillmekanikk. Et av de nyeste og mest populære match-3-spillene er Mergest Kingdom, en spennende Sammenslåingsspill hvor du bygger et rike ved å matche 3 elementer. Tower Swap er et annet smart spill som bruker match-3 for å slå sammen deler og lage forsvar for å stoppe drager som angriper slottet ditt.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Match 3-spill?

 1. Tiles of the Simpsons
 2. City Blocks
 3. Tower Swap
 4. Clone2048
 5. Blooming Gardens
 6. Make 7
 7. Hexa Dungeon
 8. Trim FRVR
 9. Papa Cherry Saga
 10. Cubxer

Hva er den beste Match 3-spill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Smarty Bubbles
 2. Tower Swap
 3. Make 7
 4. Jewel Academy
 5. Collapse Blast

Hva er Match 3-spill?

Match 3-spill innebærer å matche tre gjenstander av samme type. Ofte er dette for å fjerne deler fra spillet, men noen match 3-spill handler om å kombinere elementer for å skape nye ting. Mange er morsomme og avslappede spill som du lett kan spille på dataen eller dine mobile enheter.


Vi har samlet 157 av de beste gratisspillene på entt match 3-spill. Disse spillene inkluderer nettleserspill for både din datamaskin og mobilenhet, samt kjørespill-apper for Android og iOS telefoner og nettbrett. Her viser vi deg spillene 1-70, inkludert Tiles of the Simpsons, City Blocks, Tower Swap, og mange andre gratisspill.
Vis Mer