Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Match 3-spill

Sveip og flytt på veien din gjennom elementene i disse gratis match 3-spillene. Uansett om du liker å bytte på edelstener eller å slå sammen ressurser - det finnes plenty med variasjon for alle, og det legges ofte til nye match 3-spill i utvalget vårt.

Spill de beste Match-3-spillene

Enten du har lyst på juveler, godterier eller katter, kan du tilfredsstille appetitten på match-3-arenaen. CrazyGames har en omfattende samling av de beste og nyeste match-3-spillene online.

Sveip juveler og godteri

Godteri er mye bedre for tennene dine når det er digitalt. Ikoniske spill som Candy Crush brakte match-3 til et stort avslappet marked. Nå er det mange spin-offs og innovative nye titler å spille.

Papa Cherry Sagaen vil tilfredsstille din trang til å kombinere søte ting. Det vil også Cookie Crush 3. Du kan til og med ta den godteri-knusende oppførselen til nettet Sugar Schock og konkurrere mot andre spillere.

Juveler og edelstener ser mer skinnende ut i en ideell verden der de uendelig strømmer nedover skjermen. Det er derfor vi har Jewel Match-3-spill som Microsoft Jewel. Sjekk ut Jewels FRVR og Jewel Burst for flere varianter.

Match og slå sammen

En spennende ny sjangerkombinasjon har dukket opp som kombinerer match-3 med RPG og forsvarsspillmekanikk. Et av de nyeste og mest populære match-3-spillene er Mergest Kingdom, en spennende Sammenslåingsspill hvor du bygger et rike ved å matche 3 elementer. Tower Swap er et annet smart spill som bruker match-3 for å slå sammen deler og lage forsvar for å stoppe drager som angriper slottet ditt.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Match 3-spill?

 1. Fairyland Merge & Magic
 2. Tower Swap
 3. Mergest Kingdom
 4. Tropical Merge
 5. Arkadium's Bubble Shooter
 6. City Blocks
 7. Skydom
 8. Forgotten Treasure 2
 9. iColorcoin: Sort Puzzle
 10. Skydom: Reforged

Hva er den beste Match 3-spill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Skydom
 2. Tower Swap
 3. Arkadium's Bubble Shooter
 4. Tile Journey
 5. Smarty Bubbles

Hva er Match 3-spill?

Match 3-spill innebærer å matche tre gjenstander av samme type. Ofte er dette for å fjerne deler fra spillet, men noen match 3-spill handler om å kombinere elementer for å skape nye ting. Mange er morsomme og avslappede spill som du lett kan spille på dataen eller dine mobile enheter.


Spill den beste online Match 3-spill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Fairyland Merge & Magic og mye mer akkurat nå!
Vis Mer