Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Dead Land: Survival

Vurdering:
8.2
(22,714 stemmer)
Utvikler:
swanrnd
Løslatt:
september 2023
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Dead Land: Survival er et overlevelsesspill som foregår i en zombieinfisert apokalyptisk verden. Oppgrader helten din, oppuss tilfluktsrommet ditt, plyndre forlatte områder, lag utstyr og overlev i et nådeløst landskap.

Slik spiller du

Begi deg ut på en ferd gjennom farlige apokalyptiske områder

Dead Land: Survival er fylt med trusler fra de infiserte, som har herjet jorden og gjort den ubeboelig. Fra hjemmet ditt i Nightstone til den brutale karantenesonen er det en vidstrakt verden å utforske. Vær forberedt på å kjempe for overlevelsen din!

Høst ressurser for å lage nye gjenstander

Du vil høste materialer fra trær og andre naturlige ressurser for å oppgradere helten din, fikse kjøretøy og reparere nedslitte bygninger som tilfluktsrommet og verkstedet ditt. Du vil også finne bytte rundt omkring i de zombieinfiserte områdene på kartet.

Kjemp mot de infiserte ved hjelp av forskjellige våpen

Du kan lage ulike nærkampsvåpen og bruke skytevåpen i en turbasert kamp for å bekjempe zombiene og overleve. Helsetrinn og mat vil hjelpe deg med å opprettholde styrken din under vanskelige kamper. Våpnene slites ut over tid, så sørg for å reparere dem når det er nødvendig.

Fullfør oppdrag for andre overlevende

Nightstone er utgangspunktet ditt i Dead Land: Survival. Det er en by bebodd av andre overlevende som vil handle med deg og gi deg oppdrag. Forskjellige karakterer vil belønne deg for å fullføre oppgaver for dem. Etter hvert vil du også kunne besøke andre områder som er bebodd av overlevende.

Flere spill som dette

Dead Land: Survival er et spill som kan fenge deg i mange dager. Hvis du imidlertid har lyst til å prøve noe nytt, kan du bla gjennom flere overlevelsesspill vi har å tilby. To andre spill i denne kategorien som vil holde deg like engasjert er Paper Minecraft and Zombs Royale.

Funksjoner

  • Utkjemp turbaserte kamper mot zombier
  • Lag våpen og utstyr
  • Tjen rangeringer og konkurrer med klaner
  • Fullfør diverse oppdrag

Utgivelsesdato

Februar 2021

Utvikler

Dead Land: Survival er utviklet av swanrnd.

Plattform

Nettleser (stasjonær og mobil)

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse