Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Duck Life 3

Vurdering:
9.2
(26,532 stemmer)
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattformer:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Duck Life 3 er et enderace-spill med genmodifiserte ender som utvikler seg etter hvert som du spiller. Velg en av fire enderaser og utvikle evnene dine etter hvert som du fullfører hver liga. Som i det forrige spillet, er trening avgjørende for å øke nivået og forbedre ferdighetene dine.

Hva er nytt?

Evolusjon

Duck Life 3 forbedrer Duck Life 2 ved å introdusere fire grunnleggende enderaser med forskjellige egenskaper som utvikler seg når du fullfører en liga. Hver liga har en helt annen estetikk, og det er et nytt utvalg treningsfasiliteter.

Ligaer

Det er tre ligaer som alle har forskjellige utfordringer og belønninger. Hver liga er delt inn i kvalifiserings- og finalerunder. I amatør-ligaen foregår løpene på en gård. Du vil kanskje gjette at det er her bonden startet å avle de genmodifiserte endene.

Den avanserte ligaen foregår i London, mens profesjonell liga finner sted på Påskeøya. Du vil legge merke til at treningsnivåene blir mer krevende etter hvert som du går gjennom ligaene.

Hvordan spille

Grunnleggende

For å spille Duck Life 3, må du først trene endens kjerneferdigheter. Disse ferdighetene inkluderer løping, flyging, klatring og svømming. Det er viktig å trene disse ferdighetene før du deltar i et løp, da dette er en nøkkelfaktor i spillet. Når du er klar til å løpe, kan du lene deg tilbake og se din egen and prestere!

Fremgang

Trening er også viktig for å tjene valuta, og det er valuta som lar deg gjøre fremgang. Ta tak i så mange mynter som mulig mens du trener, og kjøp andefôr for å øke energinivået ditt.

Flere spill

Hvis du liker å spille som andeatlet, så er det flere spill i Duck Life-serien. Sjekk ut Duck Life 4 og Duck Life: Space for å starte. I tillegg har vi et stort utvalg av andre løspill.

Utvikler

Duck Life 3 er laget av Wix Games.

Utgivelsesdato

  • Opprinnelig utgivelsesdato: Mai 2011
  • Oppdatering: Oktober 2017

Oppfølgere

Den umiddelbare oppfølgeren til Duck Life 3 er det fantastiske Duck Life 4. Wix Games ga senere også ut Duck Life Space, som er forskjellig fra originaltrilogien.
Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse