Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Duck Life 4

Vurdering:
8.5
(39,712 stemmer)
Løslatt:
oktober 2017
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattformer:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Duck Life 4 er et andespill som utspiller seg etter forbudet mot genmodifiserte ender. Et år har gått siden forbudet mot genmodifiserte ender, og nå er det opp til deg å beseire verdensmesteren. Tren andelaget ditt for å konkurrere på seks nye steder rundt om i verden.

Hva er nytt?

Genmodifiserte ender er nå forbudt, men én racer regjerer suverent. Frank the Fire Duck. Det er opp til deg å slå ham når du når den siste etappen, som foregår i en passende og brennende vulkan.

Andelag

I Duck Life 4 er det større progresjonsfølelse enn i tidligere spill. Det er nå et stort utvalg av ender med forskjellige fargerike fjærdrakter å velge mellom. Når du har valgt din første and, kan du kjøpe nye ender i butikken for å utvide laget ditt. Bygg hver and med sine egne unike styrker og bruk dem til din fordel.

Mer frihet

Denne gangen er hovedmenyen lagt til en liten bondeby som heter Grassland, med lokale ender som tilbyr kappløp og treningsøvelser. Fullfør utfordringer fra lokalbefolkningen og gjør deg fortjent til en invitasjon til hovedarrangementet.

Nye etapper

Nivåene i Duck Life 4 har en egen visuell og musikalsk stil. Treningsnivåene har også nye oppsett og utfordringer i forhold til de tidligere Duck Life-spillene. De seks hovednivåene i Duck Life 4 er:

  • Gressland
  • Sump
  • Isbre
  • Fjell
  • By
  • Vulkan

Hvordan spille

Grunnleggende

For å spille Duck Life 4 starter du med å trene andens kjerneferdigheter. Disse ferdighetene er å løpe, fly, klatre og svømme. Du må forbedre disse ferdighetene for å vinne racerturneringer, så det er viktig å gjøre dem først. Når du er klar til å løpe, kan du lene deg tilbake og se hvor godt anda di presterer!

Fremgang

Andetrening er essensielt for å tjene valuta, og det er valuta som lar deg gjøre fremgang. Samle mynter mens du trener og kjøp andefôr for å øke energinivået ditt. Siden det er en kosmetikkbutikk i Duck Life 4, kan du også bruke myntene dine til å kjøpe hatter og andeegg for å klekke ut flere ender til laget ditt!

Flere spill

Hvis du liker å være en andeatlet, er det flere spill i Duck Life-serien. De neste spillene å sjekke ut er Duck Life: Space og Duck Life: Battle. Sjekk ut våre løpespill for lignende spill som Duck Life.

Utvikler

Duck Life 4 er utviklet av Wix Games.

Plattformer

Dette spillet er tilgjengelig i nettleseren din, som en Android-app og som en iOS-app.

Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse