Logo CrazyGames

Eliatopia

12,277
rangeringer
8.9
Developed by  Robby Scherer

Eliatopia er et nettleserbasert online RPG-spill satt i den fremmede verdenen til Eliatopia. Du er sendt til denne verden på et oppdrag for å oppdage nytt liv. Velg mellom en av fire klasser og bygg karakterens ferdigheter i dette fantastiske isometriske rollespillet!

Funksjoner

Velg mellom en rekke klasser

Det er fire klasser i Eliatopia. Disse klassene er kriger, bueskytter, trollmann og skytter. Hver klasse har sin egen kjerneevne som du kan forbedre etter hvert som du går gjennom spillet. Når du velger klassen din, kan du tilpasse utseendet deres for en unik stil.

Kjøp nytt utstyr og øk ferdighetene dine

Etter hvert som du går gjennom spillet og kjemper i utenomjordiske kamper, vil du tjene XP og gå opp i nivå; finn loot og mynter for å kjøpe nytt utstyr, og forbedre karakterens statistikk i ferdighetstreet. Gear vil gi deg ekstra defensiv og offensiv kraft, samt et distinkt utseende.

Kjemp mot alle slags utenomjordiske vesener

Det er mange romvesener og nysgjerrige skapninger å kjempe mot på planeten Eliatopia. De blir vanskeligere å slå når du beveger deg gjennom spillet, og det er derfor du må opp i nivå og få det riktige utstyret mens du fortsetter å streife rundt på denne enorme planeten.

Bytte, slå deg sammen og kjemp med venner

Eliatopia er et online RPG-spill med gode spillerinteraksjoner og et sosialt system slik at du kan holde kontakten med venner. Du kan bytte med andre spillere og kjempe mot dem også, i PvP.

Flere spill som dette

Bla gjennom våre Rollespill for flere utmerkede nettleserbaserte RPG-titler. Populære valg i den kategorien inkluderer Shakes and Fidget, Dynamons World, og War Lands.

Utgivelsesdato

april 2020

Utvikler

Eliatopia ble laget av Robby Scherer.

Plattformer

  • nettleser
  • Android

Kontroller

  • Bevegelse: WASD eller piltastene
  • Hopp: mellomromstasten
  • Angrep: venstre museknapp eller C
  • Plukke opp ting: E
  • Samhandle: V
Annonse
Google Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse