Fireboy and Watergirl 5: Elements

60,358
ratings
8.9
Fireboy og Watergirl 5: Elements er et kooperativ 2-spiller-spill der du tar kontroll med enten Flammegutten eller Vannjenta. De to karakterene må jobbe sammen for å løse gåtene og overvinne hindringene på hvert nivå. I dette spillet utforsker karakterene forskjellige templer som vindtempel, istempel og branntempel.

Flammegutt and Vannjente 5

Samvirkende spill

Fireboy og Watergirl 5: Elements er avhengige av samarbeidsspilling. Det betyr at det er mye bedre å spille det sammen med en venn! I stedet for å spille mot hverandre, jobber du sammen for å løse oppgaver og gå videre gjennom nivået. Kontrollene er satt opp slik at du begge kan spille komfortabelt på samme enhet. Hvis du vil spille solo, kan du fremdeles spille ved å kontrollere begge karakterene samtidig.

Tempel

Hvert område inneholder forskjellige elementære utfordringer for deg å overvinne. Skogstemplet er den første regionen. Her må du bruke begge tegnene for å samle de fargede diamantene og komme til endedørene. Hvert område har en annen stil. Lystempelet har for eksempel vakre fargede lys.

Nytt innhold

I denne femte utbetalingen av Fireboy og Watergirl er det et stort utvalg av nye templer som fusjonerer mange elementer fra det forrige spillet. Noen spennende nye templer med helt nye puslespill inkluderer templer med flamme, ild og vann, som lar en av dere ta ledelsen med å løse templet. Temaene som tittelen antyder, er det et fantastisk utvalget av gåter for å holde deg engasjert.

Spiltips

 • Se opp for feller, knapper og spaker.
 • Spill spillet i et jevnt tempo, ellers kan du havne tilbake til starten.
 • Tenk nøye gjennom handlingene dine og hvilken karakter du bruker.
 • Teamarbeid er nøkkelen. Du kan ikke fullføre et nivå uten å bruke både Flammegutten og Vannjenta.
 • Utvikler

  Oslo Albet laget Fireboy og Watergirl 5: Elements.

  Utgivelsesdato

  januar 2019

Gjennomgangsvideo

Kontroller

Flere spill i denne kategorien

Vis Mindre