Logo CrazyGames

Fireboy and Watergirl 1: Forest Temple

754,291
rangeringer
9.1

Fireboy and Watergirl 1 er det første co-op plattformspillet i Fireboy and Watergirl-serien. I dette eventyret utforsker du 32 nivåer av Forest Temple, og styrer både Fireboy og Watergirl-figurene gjennom forskjellige gåter.

Hvordan spille

Spill co-op

Fireboy and Watergirl 1: Forest Temple er best sammen med en spiller til. Du og en venn kontrollerer en karakter hver. Med disse karakterene må du overkomme en rekke feller og vanskelige situasjoner, plukke opp perler og nå enden av nivået.

Tenk kreativt

Begge karakterene har unike fordeler som du må utnytte for å navigere gjennom nivået. Når du kommer lenger gjennom 30 + trinnene i Fireboy og Watergirl, blir utfordringene stadig vanskeligere. Du må bruke karakterene sammen for å låse opp dører, dra opp heiser og over dødelig grønt slim.

Fireboy and Watergirl serien

Fireboy and Watergirl er en populær plattformsserie med forskjellige gåter å løse. Dette spillet er det første i serien. Her er resten av samlingen å bla gjennom:

Flere co-op spill

For flere co-op titler å spille med vennene dine, bla gjennom vår 2-spillers spill. Noen populære valg inkluderer Stickman Supreme Duelist 2 og Basketball Stars.

Funksjoner

  • Spill sammen med en venn
  • Bekjemp dødelige feller og gåter
  • Utforsk Forest Temple
  • Beseire 32 utfordrende nivåer

Utgivelsesdato

19. november 2009, som et Flashspill. Det ble oppdatert i mai 2018 som et HTML5-spill som kan spilles på både PC og mobile nettlesere.

Utvikler

Oslo Albet laget dette spillet.

Plattform

Nettleser (PC og mobil)

Gjennomgangsvideo

Kontroll

  • Bruker piltastene for å kontrollere Fireboy
  • Bruk WASD for å kontrollere Watergirl

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse