Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Getting Over It

Vurdering:
8.3
(251,335 stemmer)
Løslatt:
mai 2020
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Getting Over It er et arkadeklatrespill der du forsiktig bruker en hammer til å klatre opp en fjell. Bruk fysikken til din fordel og se hvor langt du kan komme før du mister besinnelsen!

Slik spiller du

  • Ta deg god tid - å gå for fort kan sende deg tilbake til der du startet!
  • Hold deg rolig og prøv igjen - du må gjøre dette flere ganger før du mestrer det
  • Bruk hammeren til å forsiktig løfte deg over vanskelige områder

Om Getting Over It

Getting Over It er et fan-spill basert på det enormt populære Getting Over It with Bennett Foddy. Målet er det samme i denne versjonen av spillet, men temaet er helt annerledes.

I stedet for en mann i en potte som navigerer gjennom et straffende og surrealistisk landskap, har denne lekne alternative versjonen deg som en katt i en plantepotte som klatrer over ulike fargerike blokker og gigantiske frukt. Akkurat som det opprinnelige spillet, er det ganske utfordrende og nådeløst!

Flere spill som dette

Getting Over It er et ganske unikt spillkonsept. Likevel innebærer mange spill utfordrende hindringer. Lignende titler inkluderer Short Life 2 og Vex 6. Prøv gjerne spillet Eggy Car for noe alternativt, morsomt og utfordrende.

Utgitelsesdato

April 2020

Utvikler

Denne Scratch-versjonen av Getting Over It er utviklet av Griffpatch. Denne versjonen er inspirert av Getting Over It with Bennett Foddy.

Plattform

Nettleser

Kontroller

Bruk musen for å bevege deg.

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse