Logo CrazyGames

Getting Over It

Vurdering:
8.4
(199,772 stemmer)
Løslatt:
mai 2020
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Getting Over It er et arkadeklatrespill hvor du forsiktig bruker en hammer for å klatre opp et fjell. Bruk fysikk til din fordel og se hvor langt du kommer deg før du mister forstanden!

Om Getting Over It

Getting Over It er et fan-laget spill basert på det enormt populære Getting Over it med Bennett Foddy. Målet er det samme i denne versjonen av spillet, men temaet er helt annerledes.

I steden for at du er en mann i en potte som navigerer deg rundt i et straffende og surrealistisk landskap, vil du i dette lekne alternative spille som en katt i en blomsterpotte som klatrer oppover fargerike blokker og gigantiske frukter. Akkurat som det originale spillet er det ganske vanskelig, og straffer deg for feilene du gjør!

Tips

  • Ta deg god tid – å gå for fort kan få deg til å fly tilbake til der du startet!
  • Bruk hammeren til å forsiktig komme deg over vanskelige områder
  • Hold deg rolig og prøv igjen

Flere spill som dette

Get Over It er et ganske unikt konsept for et spill. Det er likevel mange spill som inkluderer å komme seg over vanskelige hindringer. Lignende titler inkluderer Short Life 2 og Vex 6.

Utgivelsesdato

april 2020

Utvikler

Denne Scratch-versjonen av Getting Over It er utviklet av Griffpatch. Denne versjonen er inspirert av Getting Over It med Bennett Foddy.

Plattform

nettleser

Kontroller

Bruk musen for å bevege deg.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse