Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Growmi

Vurdering:
8.6
(22,563 stemmer)
Utvikler:
Carlos Pedroso
Løslatt:
april 2023
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Growmi er et plattformpusslespill hvor du løser gåter for å gjenvinne kraft. Karakteren din har et begrenset sett med bevegelser som øker over tid mens du rydder flere områder i spillet. Vis verden hvor smart din Growmi er og fullfør spillet!

Slik spiller du

Begrensede bevegelser

Følg spillets instruksjoner for å forstå det grunnleggende i starten. Din karakter er en slim som bare kan bevege seg et begrenset antall ganger når den ikke er på bakken. Dette gjør visse bevegelser mer utfordrende, og du må planlegge fremover for å finne ut hvordan du skal fullføre hver oppgave.

Lær å bruke Growmi

Når du har overvunnet den første vanskeligheten ved å tenke som en Growmi, blir det lettere. Hvis du står fast, kan du bruke hint-knappen nederst i høyre hjørne for å få hjelp til å fullføre utfordringen riktig. Når du ser hvordan det fungerer, vil ferdighetene dine definitivt bli bedre.

Korrigere feilene dine

Hvert nye område har en unik utfordring for å holde deg på tå hev, og det holder spillet engasjerende for deg. Noen ganger må du kanskje starte utfordringen på nytt ved å klikke på R, eller angre et tidligere trekk med U. Dette skyldes at noen handlinger ikke kan løses uten å ta et skritt tilbake!

Progresjer gjennom spillet for å låse opp flere evner og en lenger Growmi!

Flere gåter å spille

Hvis du liker utfordrende og hjerne-slitende puslespill, bør du sjekke ut flere av våre puslespill. Cups Water Sort Puzzle er en annen vanskelig, men super morsom utfordring, og Rope Color Sort 3D har lignende oppgaver å løse.

Egenskaper

  • Smarte utfordringer som utfordrer tankegangen din
  • Ulike, unike puslespill gjennom hele spillet
  • Søt og fargerik pixel-kunst estetikk
  • Bli en bedre Growmi etter hvert som du utvikler deg

Utgivelsesdato

Mars 2023

Utvikler

Growmi ble utviklet av Carlos Pedroso.

Plattform

Nettleser (desktop og mobil)

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse