Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Gun Mayhem 2

Vurdering:
8.5
(82,914 stemmer)
Teknologi:
Flash (emulated)
Plattform:
Browser (desktop-only)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Gun Mayhem 2 er et actionfylt 2D-plattformskytespill. Kjemp i kaotiske kamper fylt med våpen og eksplosiver. Det finnes ulike spillmoduser å utforske og progessere gjennom i spillet.

Slik spiller du

Tilpass karakteren din

Du kan tilpasse karakteren din med ulike utseender. Endre fargen deres, ansiktshår og totalt antrekk for å se ut som den kuleste skytteren i arenaen. Viktigere er det å kunne velge en unik fordelsbonus du kan ta med deg i spillet og som gir deg en fordel.

Send motstanderne dine flygende

Målet med spillet er lignende til spill som Super Smash Flash. Bombarder motstanderne dine bort fra plattformen og sørg for at de ikke kan hoppe tilbake. Når du eller motstanderen din faller av, mister dere et liv. Du kan samle forskjellige våpen fra kasser og andre kraftforsterkninger som dukker opp på kartet.

Velg spillmodusen din

Du kan spille gjennom kampanjedelen og låse opp flere unike nivåer eller lage ditt eget tilpassede spill med dine egne kriterier og mange spesielle kart. I de tilpassede spillene kan du spille mot opptil 3 av vennene dine lokalt med forskjellige innstillinger for å gjøre det morsomt.

Ta på deg ekstra utfordringer

Det er også en utfordringsmodus som lar deg mestre dine skyteferdigheter og få en stjernerangering for prestasjonen din. Bli med i kaotiske kamper i dette klassiske spillet, som bringer med seg mer kaos enn noensinne! Hvis du ønsker mindre kaos, sjekk ut det opprinnelige spillet Gun Mayhem.

Funksjoner

  • Et utvalg av forskjellige våpen og tilbehør
  • Tilpasningsbare figurer med unike fordeler
  • Utfordringsmodus for å teste dine skyteferdigheter
  • Spill alene eller med opptil 3 andre lokalt

Utgivelsesdato

August 2012

Utvikler

Gun Mayhem 2 er utviklet av Kevin Gu.

Plattform

  • Nettleser

Spillvideo

Annonse

Flere spill i denne kategorien

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse