Healing Rush

6,409
rangeringer
9.2

Healing Rush er et avslappet arkadespill hvor du administrerer et sykehus og alle dets pasienter. Plukk opp de syke og ta dem til behandling. Gi dem de nødvendige medisinene og samle penger for å utvide sykehuset!

Hvordan spille

Pasientbehandling er høyeste prioritet

Pasienter med ulike plager vil komme til legen din på jakt etter behandling. Ta deg av dem og problemene deres og få betalt kontant for hver pasient som behandles! I Healing Rush skynder du deg rundt og helbreder pasienter så raskt du kan.

Øk sengeplasser og ansett leger for å hjelpe

Utvid kapasiteten til sykehuset ditt ved å legge til flere senger til hvert område. Ansett leger for å hjelpe til med å håndtere økningen i pasienter og lette litt på arbeidsmengden din.

Legg til nye behandlingsfasiliteter til sykehuset ditt

Du kan legge til nye sektorer for personer med mer uvanlige sykdommer som gir en høyere utbetaling når de blir helbredet. Hvert nye anlegg har et unikt tema, som brukne bein, infeksjoner og å bli truffet av piler.

Få et nytt utseende og oppgrader evnene dine

Du kan få nye plagg til legene dine ved skapene i garderoben. Ved siden av skapet finner du også eksperimentstasjonen hvor du kan oppgradere hastighet, hentetider og mer. Fortsett å trykke på disse oppgraderingene til pengene renner inn.

Flere spill som dette

Sjekk ut flere av våre avslappede spill eller sykehusspill for mer. Lignende hypercasual titler inkluderer Market Boss, Wood Farmer, og Fisherman Life.

Utgivelsesdato

mai 2022

Utvikler

Dats Games utviklet dette spillet.

Plattformer

  • nettleser
  • Android

Gjennomgangsvideo

Kontroller

Bruk venstre museknapp for å kontrollere legen.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse