Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Kirka.io

Vurdering:
8.5
(390,092 stemmer)
Utvikler:
Pierre-Éli
Løslatt:
september 2021
Sist oppdatert:
august 2022
Teknologi:
HTML5
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Wiki-sider:

Kirka.io er et online FPS-spill med en vokselert kunststil. Du kan spille som lag, solo eller parkour-modus på en rekke kampsteder. Når du har valgt et spill kan du tilpasse våpenutrustningen din slik at den passer spillestilen din.

Funksjoner

Velg mellom 34 nivåer fordelt på tre spennende spillmoduser

Du kan spille solo i free-for-all-kamper og felle fiender, bli med i et lagspill eller spille parkour-modus og bruke hoppferdighetene dine. Klikk på spill for å hoppe umiddelbart inn i en kamp eller søk etter spilltypen du ønsker i servermenyen.

Karakterer og våpen som kan tilpasses

Velg våpenutrustningen og karakteren i inventaret ditt. Kjøp kister for å fylle inventaret ditt med flere våpen og unike skins.

Daglige oppdrag og topplister

Det skjer mye på Kirka.io for å inspirere din lojalitet til spillet. Highscorere vises på topplistene og belønnes med kister fulle av overraskelser. Dine daglige oppdrag er en annen måte å tjene gull på, som du deretter kan bruke til å kjøpe kister av forskjellige sjeldenheter.

Bli med i Kirka-fellesskapet

Spill Kirka online med vennene dine og legg til nye venner du møter i Kirka via vennelisten. Du kan også bli med i klaner og delta i klankriger for å tjene unike belønninger!

Flere .io-spill

Hvis du likte Kirka, er Pixel Warfare enda et fantastisk voxelated FPS spill, og Bloxd har den samme grafikken med en rekke spillmoduser. For mer online .io-action, sjekk ut Ships 3D og Krunker.

Utgivelsesdato

juni 2021

Plattform

nettleser

Sist oppdatert

Aug 10, 2022

Kontroller

  • WASD = bevegelse
  • Mellomromstast = hopp
  • Venstreklikk = skyt
  • Høyreklikk = sikt
  • Shift = huk deg ned
  • E = dash
  • 1, 2, 3 = bytt mellom våpen
Annonse
Google Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse