Logo CrazyGames
background

Mahjong Classic

28,470
rangeringer
8.1

Test logikk og matche ferdighetene dine i Mahjong Classic. Mahjong Classic lar deg spille dette legendariske og ikoniske brettspillet på nettleseren din! Dette er et av de beste brettspillene gjennom tidene, og du kan ha mange timers moro med å prøve å slå din beste poengscore. Spillet er enkelt: du må matche par av samme fliser sammen for å fjerne alle brikkene på spillbrettet.

Dette høres kanskje enkelt ut, men du må jobbe logisk og fjerne fliser fra topp til bunn. Brikkene har noen fantastiske kinesiske symboler og ikoner, og utformingen av denne nettleserversjonen er rett og slett vakkert. Prøv å fjerne flisene så raskt som mulig og se hvor raskt tid du kan registrere!

Bakgrunnen er fantastisk, og flisene ser autentiske ut. Denne nettleserversjonen lar brukerne nyte spillet i detalj. Videre er spillmekanikken enkel å mestre - bruk musen til å klikke på de forskjellige brikkene og prøv å matche dem.

Hvis du sitter fast, er det en hintfunksjon - dette viser de neste tilgjengelige trekkene. Alternativt kan det siste trekket angres. Dette betyr ikke at du kan jukse, men det er hjelpemidler hvis du ikke finner noen trekk å gjøre.

Totalt må du prøve å mestre 144 fliser fordelt på 5 forskjellige lag. Dette høres kanskje lett ut, men det er utfordrende, og du vil tenke så det knaker når du prøver å tenke på neste mulige trekk. Prøv å mestre det klassiske Mahjong-spillet i dag og se hvor raskt du klarer å fullføre puslespillet.

Utgivelsesdato

April 2018

Funksjoner

  • Et klassisk Mahjong-spill
  • 144 fliser i 5 lag
  • Grønn bakgrunn med et bambusbilde
  • Du kan gjøre om trekk og bruke tips

Plattform

Nettleser (PC og mobil).

Kontroll

Venstre klikk for å velge fliser.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse