Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Mahjongg Solitaire

Vurdering:
7.8
(30,892 stemmer)
Utvikler:
Arkadium
Løslatt:
august 2022
Teknologi:
HTML5
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), Android
Klassifisering:

Mahjongg Solitaire er et mahjongspill med tradisjonelle regler og moderne grafikk. Det er ingen stokking, og spillet er tidsbestemt, men tempoet i spillet er avslappet.

Slik spiller du

Finn mønstrene

Mahjong er et krevende puslespill. Det er mange brikker, og mange av dem ser like ut, men har små forskjeller. I tillegg til å finne mønstrene, kan du ikke flytte brikker som er blokkert på begge sider. Den venstre eller høyre siden må være tilgjengelig.

Bruk hint når du står fast

Mahjongg Solitaire gir deg hint hvis du står fast, men det er ingen shufflemulighet som i noen andre mahjong-spill. Spillet er også tidsbegrenset, noe som betyr at du må matche så mange brikker som mulig i løpet av den gitte tiden.

Når spillet er over, får du en poengsum for de matched brikker, og en bonus for hvor langt du kom i spillet før tiden din løp ut.

Brikkegrupper

Mahjongg Solitaire har 144 brikker, hovedsakelig delt inn i tre farger. Disse fargene er:

  • Prikker - har sirkler
  • Bambus - har linjer
  • Tegn - har kinesiske tegn

I Mahjongg Solitaire vil du også legge merke til spesielle brikker som kan matches selv om de ikke har samme bilde. Disse er markert i blått eller grønt.

Flere spill som dette

Mahjongg Solitaire er et utmerket valg for både nybegynnere og erfarne mahjong-entusiaster. Du kan også finne mange andre mahjong-spill i samlingen vår på mahjong-spill. Mahjong Connect og Mahjong Classic er to populære valg.

Utgivelsesdato

Oktober 2016

Plattform

Nettleser (stasjonær og mobil). Vi har også en Android-versjon.

Vanlige spørsmål

Staves det mahjong eller mahjongg?

Begge stavemåtene er korrekte og brukes for å beskrive det samme spillet.

Er Mahjongg Solitaire et vanskelig spill?

Mahjong er generelt et krevende spill, men Mahjongg Solitaire er sannsynligvis et middels vanskelig mahjong-spill sammenlignet med andre spill. Det er ingen stokking av brikkene, men du har 10 minutter og ubegrensede hint, noe som gir en god balanse i spillet.

Sist oppdatert

Aug 03, 2022

Annonse
Google Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse