Logo CrazyGames

Mahjongg Dimensions

1,036
rangeringer
7.6

Mahjongg Dimensions er en 3D Mahjongg spill som går ut på at du må matche så mange fliser, som har like symboler, med hverandre som mulig før tiden renner ut. Spillet har standard Mahjongg mønster men du må rotere 3D blokken for å finne matchende fliser. Gjør deg klar til å ta dine Mahjongg ferdigheter til den tredje dimensjonen!

Hvordan spille

Roter 3D blokken og klikk på to matchende fliser for å fjerne dem fra spillet. Du kan ikke matche flisene hvis de er ved siden av horisontalt. Match Mahjongg ruter så raskt som mulig, slik at du kan få så mange poeng som mulig før tiden renner ut.

Tips

Vær rask

Spillet blir mer komplekst med hver nye Mahjongg dimmensjon. Det er ytterligere fliser og blokker som du må fjerne. Derfor burde du være rask i starten av spillet.

Få bonuser

Hvis du raskt matcher flisene får du en x2 poeng kombo, men bare hvis flisene blir matchet innen 3 sekunder. Det er også en x5 bonus hvis du matcher ruter med samme mønster flere ganger etter hverandre.

Blande 3D blokken

Hvis du står fast, kan du trykke blande knappen for å blande blokkene i tilfeldig rekkefølge for raskt å finne nye kombinasjoner. Du kan bare blande blokkene en gang per nivå, så sørg for at du bruker det med omhu.

Funksjoner

  • Mahjongg i tre imponerende dimensjoner
  • Høyere vanskelighetsgrad med hvert nivå du fullfører
  • Utfordringer med tidspress
  • Behagelig musikk og lyder

Utgivelsesdato

Desember 2019

Utvikler

Arkadium utviklet dette spillet. Ta en titt på noen av de andre Mahjongg Dimensions spillene for forskjellige mønstre og temaer:

Plattform

Nettleser (PC og mobil)

Gjennomgangsvideo

Kontroll

  • Velg rute: Trykk venstre museklikk
  • Rotere blokken: Trykk venstre museklikk for å flytte på kuben, du kan også bruke AD eller venstre og høyre piltast
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse