Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Mergest Kingdom

Vurdering:
8.7
(94,242 stemmer)
Utvikler:
Clever Apps
Løslatt:
mai 2021
Sist oppdatert:
desember 2023
Teknologi:
HTML5
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Mergest Kingdom er et sjarmerende sammenslåingspuslespill som lar deg bygge ditt eget kongerike ved å matche ulike ressurser i grupper på 3. Begynn å bygge ditt eventyrlige kongerike ved å fullføre oppdrag og matche hundrevis av objekter!

Funksjoner

Utvinn og samle ressurser

Mergest Kingdom inneholder hundrevis av gjenstander som kan slås sammen i grupper på 3 for å lage nye ting. Du starter med å slå sammen råmaterialer som deretter forvandles til noe nytt - for eksempel et hus. Deretter kan husene slås sammen for å lage et større hus, og slik fortsetter det. Du kan slå sammen alt fra drager til edelstener og trær!

Utforsk og erobre nye landområder

Du har full frihet til å bygge ditt magiske kongerike akkurat slik du ønsker. Utforsk nye landområder fulle av mystiske vesener og nye ressurser. Plasser bygningene dine og slå sammen gjenstander slik du ønsker. Dette landet strekker seg i det uendelige.

Fullfør oppdrag

Spillet gir deg flere oppdrag for å holde deg opptatt, og belønner deg med gull, edelstener og flere oppdrag for hvert steg du tar. Det er også et daglig oppdrag som belønner deg med gull og edelstener, så husk å komme tilbake for å få oppdraget.

Flere spill som dette

Hvis du liker sammenslåingsspill, bør du ta en titt på noen av disse sammenslåingsvariantene! Merge Cakes er også et populært sammenslåingsspill der du slår sammen kaker for å lage mer forseggjorte varianter.

Utgivelsesdato

  • April 2021 (Android og iOS)
  • Mai 2021 (HTML5)

Plattformer

  • Nettleser (stasjonær og mobil)
  • Android
  • iOS

Sist oppdatert

Jan 10, 2024

Kontroller

Dra den venstre museknappen

Spillvideo

Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse