Logo CrazyGames

Mergest Kingdom

46,816
rangeringer
8.7

Mergest Kingdom er et sjarmerende fusjonspuslespill som lar deg bygge ditt eget rike ved å matche ulike ressurser i grupper på 3. Begynn å bygge kongeriket ditt ved å fullføre oppdrag og matche hundrevis av objekter!

Funksjoner

Gruvedrift og høsting av ressurser

Mergest Kingdom har hundrevis av objekter som kan kombineres i grupper på 3 for å lage nye elementer. Du starter med å kombinere råressurser som forvandles til noe nytt - som et hus. Deretter kan husene kombineres for å lage et større hus, og så videre. Du kan slå sammen alt fra drager til edelstener og trær!

Utforsk og erobre nye land

Du har full frihet til å bygge ditt magiske rike akkurat slik du vil. Utforsk nye land fulle av mystiske skapninger og nye ressurser. Plasser bygningene dine, og slå sammen elementer som du vil. Dette landet strekker seg uendelig langt.

Fullfør oppdrag

Spillet gir deg flere oppdrag for å holde deg opptatt, og belønner deg med gull, edelstener og flere oppdrag hvert trinn på veien. Det er også et daglig oppdrag som belønner deg med gull og edelstener, så husk å komme tilbake for å få belønningen.

Flere spill som dette

Hvis du liker sammenslåingsspill, sjekk ut noen av disse flettetitlene! Road Crash har bilracing og sammenslåing av maskineri for å lage nye biler. Merge cakes er også et populært sammenslåingsspill hvor du slår sammen kaker for å gjøre de mer fancy.

Utgivelsesdato

  • april 2021 (Android og iOS)
  • mai 2021 (HTML5)

Plattformer

  • Nettleser (stasjonær og mobil)
  • Android
  • iOS

Gjennomgangsvideo

Kontroller

Dra den venstre museknappen

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse