Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Mine Blocks

Vurdering:
9.1
(166,604 stemmer)
Utvikler:
Zanzlanz
Løslatt:
desember 2021
Sist oppdatert:
januar 2024
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop-only)
Klassifisering:

Mine Blocks er et 2D Minecraft-fanspill som opprinnelig ble utgitt i Flash. Du kan nå spille spillet igjen da det har blitt gjenoppbygd i HTML5 og har jevnlige oppdateringer fra utviklingsteamet. Utforsk, skap og lag en verden du kan drømme deg bort i på denne åpne lekeplassen!

Slik spiller du

Mine Blocks har mange likheter med Minecraft, inkludert den kule pikselerte visuelle stilen. Men spillet har også helt nye ideer. Mine Blocks har to hovedmoduser: overlevelse og kreativitet. Nylig ble fanen "minispill" lagt til for å introdusere nye spillmoduser.

Overlevelse

Samle forskjellige materialer for å bygge ly, våpen og mat. Materialene kan kombineres med andre for å lage nye gjenstander. For eksempel, bruk tre og stein for å lage en treøks. Se håndverksoppskriftene på den offisielle wikien for mer informasjon. Ly og våpen er nødvendig for å kjempe mot fiendtlige monstre som creepere, edderkopper og zombier.

Kreativitet

Kreativ modus er en sandkasse hvor du kan bevege deg fritt og ha ubegrensede ressurser tilgjengelig. Du mister ikke helse eller dør, og du kan fly rundt på kartet ved å dobbeltklikke på 'W' eller 'Space' for å plassere blokker, gjenstander og monstre hvor som helst du ønsker. I denne modusen kan du bruke fantasien for å bygge episke strukturer, byer, verdener og alt annet du kan tenke på.

Bli med på skattejakten!

Fra og med oppdatering 1.31 kan du bli med vennene dine og spille flerspiller på nettet, og fullføre skattejakten ved å finne alle 10 gjenstandene på 8 minutter før noen andre klarer det!

Flere spill som dette

Du kan utforske våre sandkasse og Minecraft-spill for flere lignende titler. Blant annet finner du Paper Minecraft, som er et annet 2D Minecraft-spill. Det finnes også mer actionfokuserte titler som Voxiom og WorldZ som er svært populære.

Funksjoner

  • Overlevelsess- og kreativitetsmodus
  • Spill skattejakt online!
  • Lagre nivåene og kreasjonene dine
  • Uendelige muligheter for skapelse og design
  • Enkle kontroller som ligner på det originale Minecraft

Plattform

Mine Blocks ble lansert som et Flash-spill. HTML5-versjonen har vært tilgjengelig siden 2021 og kan spilles uten noen tilleggsprogrammer!

Utvikler

Mine Blocks er laget av indie-spill- og musikkutvikleren Zanzlanz. Dette lille produksjonsselskapet har skapt fantastiske titler som Snowman Slide, Deseeder og de populære oppfølgerne Mine Blocks 2 og Mine Blocks 3.

Sist oppdatert

Jan 04, 2024

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse