Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Mine Blocks

Vurdering:
9.1
(149,496 stemmer)
Utvikler:
Zanzlanz
Løslatt:
desember 2021
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop-only)
Klassifisering:

Mine Blocks er et 2D Minecraft-fanspill som opprinnelig ble utgitt i Flash. Nå kan du spille spillet igjen, ettersom det har blitt bygget om til HTML5. Utforsk, lag og skap en verden etter din egen fantasi i denne åpne lekeplassen!

Spillmoduser

Mine Blocks har mange funksjoner til felles med Minecraft, inkludert den kule pikselerte visuelle stilen. Spillet legger imidlertid til helt nye ideer. Det er to hovedspillmoduser i Mine Blocks: overlevelse og kreativ.

Overlevelse

Samle forskjellige materialer for å lage ly, våpen og næring. Materialene kan kombineres med andre for å lage nye gjenstander. For eksempel kan du bruke tre og stein for å lage en treøks. Se håndverksoppskriftene på den offisielle wikien for mer informasjon. Ly og våpen er nødvendige for å bekjempe fiendtlige mobber som creepers, edderkopper og zombier.

Kreativ

Kreativ modus er en sandkasse der du er fri til å utforske og har ubegrensede ressurser til rådighet. Du mister ikke helse eller dør, og du kan fly rundt i kartet ved å dobbeltklikke på "W" eller "Space" for å plassere blokker, gjenstander og figurer hvor som helst. I denne modusen kan du bruke fantasien din til å bygge episke strukturer, byer, verdener og alt annet.

Flere spill som dette

Du kan finne flere spill som dette i vårt utvalg av sandkasse- og Minecraft-spill. Lignende titler inkluderer Paper Minecraft, som er et annet 2D Minecraft-spill. Det finnes også mer action-orienterte titler som Voxiom og WorldZ som er veldig populære.

Funksjoner

  • To spillmoduser – overlevelse og kreativ
  • Kan lagre dine nivåer og kreasjoner
  • Ubegrenset mulighet for skapelse og design
  • Enkle kontroller som ligner på det originale Minecraft

Plattform

Mine Blocks ble opprinnelig lansert som et Flash-spill. HTML5-versjonen har vært tilgjengelig siden 2021 og kan spilles uten plug-ins!

Utvikler

Mine Blocks er laget av den uavhengige spill- og musikkutvikleren Zanzlanz. Dette lille produksjonsselskapet har skapt noen fantastiske titler som Snowman Slide, Deseeder og de populære oppfølgerne Mine Blocks 2 og Mine Blocks 3.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse