Logo CrazyGames

Planet Clicker 2

Vurdering:
9.2
(192,650 stemmer)
Utvikler:
Coltroc
Løslatt:
januar 2022
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Planet Clicker 2 er et klikkerspill hvor du øker energiproduksjonen og utvider til nye planeter. Kjøp og oppgrader energiproduksjonen din for å fortsette å oppgradere. Det er flere nye funksjoner og planeter i denne andre versjonen av spillet!

Høst kraften til planetene

Bruk planetene og alle ressursene deres til å produsere flere energienheter. Hver ny planet låser opp mer teknologi og høyere produksjonskapasitet. I Planet Clicker 2 er det mange nye planeter å utforske.

Ydmyk begynnelse

På samme måte som den originale Planet Clicker starter du på jorden. Her kan du øke produksjonen av energi ved å forbedre klikkkraften din, bygge gårder, kraftverk og andre grunnleggende menneskelige industrier.

Nye grenser

Når oppdraget ditt beveger seg forbi jorden, begynner krydderet virkelig å strømme. På Mars finner du nye måter å høste energi på, som kjernekraft, olje og til og med martian-teknologi. Hver planet du når har merkelige nye teknologier og ressurser å utnytte.

Funksjoner

  • Koloniser solsystemet
  • Utforsk flere nye planeter og teknologier
  • Tjen mengder med energienheter utenfor menneskelig forståelse
  • Nyt skarp grafikk på stasjonære og mobile enheter

Flere spill

Bla gjennom våre inaktive spill for mange flere vanedannende inkrementelle og inaktive titler. Populære spill i denne kategorien inkluderer More Ore, Road Crash, og MineClicker.

Utvikler

Coltroc laget dette spillet.

Plattform

Nettleser (stasjonær og mobil)

Kontroller

Bruk venstre museknapp på planetene for å generere energi.

Annonse

Flere spill i denne kategorien

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse