Logo CrazyGames

Planet Clicker

32,155
rangeringer
9.0

Planet Clicker er et enkelt klikkerspill hvor målet ditt er å øke energiproduksjonen og kolonisere andre planeter. Kjøp og oppgrader ulike midler for energiproduksjon og se enhetene flyte!

Koloniser solsystemet

Jorden

Planet Clicker starter med Jorden og en rekke energioppgraderinger. Du kan øke produksjonen av energi ved å forbedre klikk-kraften din, bygge gårder, kraftverk og mer.

Mars

Når du har tjent nok energi fra jorden, kan du kjøpe Mars via interplanetær energienhetsoverføring. Den røde planeten kommer med et sett med nye oppgraderinger som sololje, kull, kjernefysisk og romvesen-teknologi.

Venus

Den siste planeten er Venus, som koster 1 billion energienheter å kjøpe. Denne planeten har forskjellige teknologier som jern, lava og den mystiske "fremtidige teknologi"-oppgraderingen som ligger nederst på listen.

Flere spill som dette

Clicker og tomgang spill er noen av de mest vanedannende sjangrene på internett. Det betyr at du er bortskjemt med valg. Andre klassiske titler å sjekke ut når du har erobret solsystemet inkluderer Candy Clicker 2, Orb of Creation, og GrindCraft.

Utgivelsesdato

mars 2020

Utvikler

Planet Clicker er utviklet av Coltroc.

Plattform

Nettleser (stasjonær og mobil)

Kontroller

Venstreklikk på planeter for å danne energi.

Annonse

Flere spill i denne kategorien

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse