Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Pool 8

Vurdering:
8.9
(5,384 stemmer)
Utvikler:
Appventure
Løslatt:
juni 2020
Teknologi:
HTML5
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS)
Klassifisering:

Pool 8 er et hjernevridende puslespill basert på et biljardbrett. Putt kulene i riktig rekkefølge for å komme deg gjennom en serie stadig vanskeligere utfordringer!

Slik spiller du

Løs Pool 8-puslespillene

Den unike mekanikken i dette spillet betyr at du bare kan bevege deg opp, ned, til venstre og til høyre. Det er ingen diagonale bevegelser, noe som gir en utfordring når det er flere baller på bordet. Nøkkelen for å vinne nivået er å tenke på rekkefølgen for hver bevegelse for å sikre at du kan plassere alle skuddene på riktig måte.

Det finnes en rekke vanskelighetsnivåer som du naturlig utvikler deg gjennom, startende med det enkleste "fersking"-nivået. Ved slutten av hvert vanskelighetsnivå får du sjansen til å vinne ekstra forsøk i bonusrunden "knus godteri". Du kan også tjene disse ved å se en kort videosponsing.

Lignende spill

Pool 8 er et spill som tar i bruk en unik idé i en kjent setting. Det skiller seg ut fra andre biljardspill og logikkspill. Et annet populært biljardspill er 8 Ball Billiards Classic. Hvis gåter og logikk er interessant, sjekk ut våre logikkspill for mange utfordringer.

Utgivelsesdato

September 2019 (iOS). Mai 2020 (HTML5).

Utvikler

Spillet er utviklet av Appventure.

Plattformer

  • Nettleser (datamaskin og mobil)
  • iOS
Annonse
Apple Store Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse