Logo CrazyGames
background
9,913
rangeringer
9.0

RoyaleDudes.io er et multiplayer Battle Royale-spill fra skaperne av BattleDudes.io. Fly inn med fallskjerm inn i en online kamp som blir mindre og mer intens over tid. Plukk opp utstyr fra kasser og falne soldater for å forbedre arsenalet ditt, og bli den siste som står igjen!

Funksjoner

Kjemp for å sikre din overlevelse

Kjemp i en top-down 2D-verden som krymper etter hvert som tiden går. Den klassiske Battle Royale-spillmodusen. Fly inn med fallskjerm til det ideelle stedet og gjør deg klar for en strategisk fordel. Den siste spilleren som står igjen, kommer på førsteplass.

Finn loot-bokser for å få bedre utstyr

Gå inn for landing nær loot-bokser for å maksimere styrken din på RoyaleDude-arenaen. Det er forskjellige fargekodede kister rundt på kartet. Fargen representerer sjeldenheten til gjenstander i kisten. Du finner kraftige nye våpen og utstyr her som kan gi deg en fordel.

Oppgrader kontoen din

Registrer deg en konto for å utvide alternativene dine i RoyaleDudes.io. På den måten kan du forbedre våpenutvalget, emotes og klærne dine ved å levle opp og kjøpe gjenstander.

Kjøp nye varer i butikken

Du kan kjøpe forskjellige kosmetiske gjenstander i spillet ved å bruke valutaen du tjener. Du kan også kjøpe edelstener. Bruk edelstener til å fjerne annonser og kjøpe varer. Bla gjennom en samling nærkampvåpen, hatter og emotes. Spander noe fint på deg selv!

Flere spill som dette

RoyaleDudes er en flerspiller io. spill basert på det populære Battle-royale spillmoduset. Andre populære spill med samme format inkluderer 1v1 Battle, Zombs Royale, og Mini Royal Nations.

Utgivelsesdato

desember 2021

Utvikler

Šarūnas Visockas utviklet av RoyaleDudes.io, den samme utvikleren som laget BattleDudes.io.

Plattform

nettleser

Kontroller

  • WASD = bevegelse
  • E = hopp fra flyet / åpne kiste
  • Venstreklikk = skyt
  • Beveg musen = endre retning
  • Scroll musen / 1,2,3,G,X = bytt våpen
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse