Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Snake

Vurdering:
8.0
(1,406 stemmer)
Løslatt:
juni 2019
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Slange-spillet er tilbake med nye og fantastiske nivåer og slanger. Det klassiske arkadespillet har gjort sitt comeback, og nå kan du spille det via nettleseren din i stedet for en gammeldags Nokia 3310-mobiltelefon! Alle som husker det originale spillet, vil bli stormforelsket i denne nettleserversjonen.

Spillmekanismen er den samme. Du styrer en sulten slange med piltastene på tastaturet. Flytt slangen rundt i spilleområdet og samle inn frukt etter hvert som du kommer videre. For hver bit av frukt slangen spiser, øker den sin lengde med en blokk.

Prøv å få slangen til å bli så stor som mulig og oppnå en høy poengsum ved å slynge deg rundt på kartet og samle mat. Det er forskjellig mat til å spise, slik som epler, pærer og små vesener som snegler. Dyrene gir deg bonuser: mus gir 60 poeng, mens epler gir bare 30 poeng.

I hvert nivå, når du en visse poengsum, kan du samle et slangeegg. Disse nye slangeeggene kan klekkes åpne. Inni enn dukker det opp en ny slange som du kan styre. For eksempel, kan den andre slangen som låses opp, være en drage - en kul slange-/drage-hybrid. Totalt kan du spille som åtte forskjellige slanger, og flere legges til hele tiden.

Foruten de ulike slangene, finnes det også tre spillhastigheter. Hastighet en er ekstremt sakte - det er enkelt å kontrollere slangen. På den andre siden, er hastighet tre ekstremt rask - gode reflekser og reaksjonsevner kreves for å kontrollere slangen effektivt.

Grafikken i dette spillet kan kanskje være retro, men den er fortsatt en forbedring fra de gamle mobiltelefonversjonene. Det er spillets gameplay som virkelig gjør det så rimelig og godt. Det er enkelt, men brent og morsomt. Hvorfor ikke gi dette klassiske arkadespillet en sjanse i dag og se hvor stor highscoren kan bli?

Utgivelsesdato

Juni 2019

Utvikler

Snake er utviklet av Nokia.

Funksjoner

  • Offisiell og opprinnelig Nokia-versjon
  • Fullskjermmodus tilgjengelig
  • 3 hastigheter tilgjengelige for slangen

Plattform

Nettleser (stasjonær og mobil)

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse