Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Stabfish 2

Vurdering:
8.2
(136,860 stemmer)
Utvikler:
Zytech AI
Løslatt:
september 2021
Sist oppdatert:
desember 2023
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Stabfish 2 er oppfølgeren til Stabfish.io, et haikamper i en arena .io-spill. Kjemp mot andre haier på en nettbasert arena og spidd så mange fiender du klarer. Denne andre utgaven inneholder nye haier, evner, bytte, og mye mer.

Slik spiller du

Velg din hai

Det finnes tre stadiene for hai. Du går videre til neste stadie hver gang du dør. De første 3 typene er Blåhai, Stor hvithai og Megalodon. Hver av disse 3 stadiene kan oppgraderes. De oppgraderte haiene kommer med bedre evner. Du kan låse de opp ved å oppnå ulike prestasjoner.

Kamp på arenaen

Stabfish 2 handler om ferdigheter i en rask kamphandling. En fiende kan spidde deg på mindre enn ett sekund. Beveg deg raskt ved å bruke boosten din og prøv å fange de større fiskene med dine raske trekk. Når du spidder en fiendtlig hai, vil de henge fast på spydet ditt til du svømmer inn i en vegg. Ved å gjøre dette, fjerner du dem og får mat fra kroppene deres for å fylle på med energi.

Plyndre og lage nytt utstyr

Stabfish.IO 2 kommer med et komplett plyndrings- og håndverkssystem. Plyndringen lagres i inventarposen din under materialer, skisser, eller dekorasjoner. Du kan bruke materialene til å lage gjenstander som er beskrevet i skissene dine, som har ulike sjeldenhetsnivåer.

Lag et haiteam

Dann et team og delta i den timelange 'Armaggedon'-hendelsen. Hver time har du sjansen til å topprangere på ledertavlen i hendelsen. Du kan opprette eller bli medlem i et team når som helst, for hvilket som helst spill.

Flere spill som dette

Det finnes mange flere nye og populære .io-spill i.io-kategorien. Et lignende spill til Stabfish 2 er Hungry Shark Arena av Ubisoft. Sjekk ut noen andre populære .io-vannspill som Ducklings og DuckPark.io.

Utgivelsesdato

September 2021

Utvikler

Zytech AI utviklet Stabfish2.io Multiplayer.

Plattform

Nettleser (datamaskin og mobil)

Sist oppdatert

Dec 22, 2023

Kontroller

  • Mus = sikt med våpenet
  • Venstreklikk og høyreklikk = bruk ferdigheter

Spillvideo

Annonse

Flere spill i denne kategorien

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse