Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Stabfish 2

Vurdering:
8.4
(88,984 stemmer)
Utvikler:
Zytech AI
Løslatt:
september 2021
Sist oppdatert:
mars 2023
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Stabfish 2 er oppfølgeren til Stabfish.io, et hai-kamparena .io-spill. Kjemp mot andre haier i en online arena og spidd så mange du kan. Denne nye oppfølgeren inneholder nye haier, evner, loot og mye mer.

Funksjoner

Velg haien din

Det er tre hai-evolusjoner. Du utvikler deg hver gang du dør. De første 3 typene er Blue Shark, Great White Shark og Megaladon. Hver av disse tre progresjonene kan oppgraderes. De oppgraderte haiene kommer med bedre evner. Du kan låse opp dem ved å nå achievements.

Kjemp i arenaen

Stabfish 2 handler om den fartsfylte kampen. En fiende kan spidde deg på mindre enn et sekund. Beveg deg raskt med boosten din og prøv å fange den større fisken med raske trekk. Når du spidder en fiendtlig hai, vil de bli sittende fast til tennene din til du svømmer inn i en vegg. Hvis du gjør dette, forsvinner de og etterlater mat som gir deg ny energi.

Loot og lage nytt utstyr

Stabfish IO 2 leveres komplett med et loot- og håndverkssystem. Lootet havner i din inventory bag under materialer, oppskrifter eller dekorasjoner. Du kan bruke materialene til å lage gjenstandene som finnes i oppskrifter, som har forskjellige sjeldenhetsnivåer.

Lag et hai-team

Sett sammen et lag og konkurrer i 'Armaggedon'-arrangementet som skjer hver time. Hver gang har du sjansen til å toppe ledertavlen i arrangementet. Du kan opprette eller bli med i et lag når som helst, for alle spill.

Flere spill som dette

Det er mange flere nye og populære IO-spill i .io kategorien. En lignende tittel som Stabfish 2 er Hungry Shark Arena av Ubisoft. Sjekk ut hai spill for mer.

Utgivelsesdato

september 2021

Utvikler

Zytech AI utviklet Stabfish2.io-Multiplayer.

Plattform

Nettleser (stasjonær og mobil)

Kontroller

  • Mus = sikt med våpenet
  • Venstreklikk og høyreklikk = bruk ferdigheter
Annonse

Flere spill i denne kategorien

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse