Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Agar.io

Vurdering:
7.8
(17,427 stemmer)
Løslatt:
juni 2015
Sist oppdatert:
juli 2023
Teknologi:
HTML5
Plattformer:
Browser (desktop-only), iOS, Android
Klassifisering:
Wiki-sider:

Prøv ut et av de beste flerspillerspillene med Agar.io. Agario er et morsomt og vanedannende MMO-spill der du må spise eller bli spist mens du prøver å dominere verden av fargerike celler. Spillet har kun to enkle regler å følge: 1) Du kan bare spise mål som er mindre enn deg for å utvikle deg selv og 2) Du må holde deg unna større objekter eller så vil du dø. Begynn å bevege deg gjennom rutenettet og prøv å fange alle de små fargeflekkene. Spis og vokse, del og form deg, og hersk over verden.

Prøv å vokse større og skap den største cellen. Brukere med utmerket refleks og som unngår fiender vil lykkes. Få cellen til å spise de små fargede prikkene for å vokse. Erobre Agar.io-arenaen og fortær andre spillere i hektisk flerspiller-aksjon.

Agar.io har nå også en Battle Royale-modus, som du kan finne her. Det er helt fantastisk!

OPPDATERING: Hvis du liker Agario, bør du absolutt prøve ut våre andre .io-spill som Paper.io og Krunker!

Utgivelsesdato

April 2015

Plattformer

  • Nettleser
  • iOS-app
  • Android-app

Utvikler

Agar.io er utviklet av Matheus Valadares, en brasiliansk utvikler som bare var 19 år gammel da han utviklet spillet!

Funksjoner

  • Et raskt .io-spill hvor du spiser mindre celler for å bli større
  • Fire spillmoduser, inkludert Battle Royale
  • Et kontosystem
  • Spill med vennene dine i samme arena
  • Kan spilles i fullskjerm

Spillets historie

Lansering

Matheus Valadares annonserte Agar.io på 4chan den 28. april 2015. Matheus, en 19 år gammel brasiliansk utvikler, skrev spillet på noen få dager ved hjelp av JavaScript og C++. Spillet ble annonsert uten navn, og brukerne måtte koble seg til Valadares' IP-adresse for å spille.

Senere ble navnet "Agar.io" foreslått av en anonym bruker på 4chan. Matheus fortsatte å legge til nye funksjoner i spillet, og en uke senere ble Agar.io oppført på Steam Greenlight.

Innledende anmeldelser

Tilknyttet tilbakemeldingene på spillets utgivelse var varierende. Noen roste spillet for sin enkelhet og spillmekanikk. Fans av spillet beskrev til og med spillet som "en god abstraksjon av den harde overlevelseskonkurransen som du noen ganger ser på mikroskopisk nivå." Imidlertid var det også kritikk av spillets enkle spilling, spesielt i forhold til repetitiviteten og mobilversjonens betjeningsknapper. Tom Christiansen fra Gamezebo sa at spillet ikke klarte å holde hans oppmerksomhet, og at det generelt var svært repetitivt.

Spillets suksess

Tross dette ble Agar.io raskt en suksess. Det ble fremmet hyppig gjennom sosiale medier og sendt på Twitch.tv og YouTube. Mobilversjonen av spillet ble lastet ned mer enn ti millioner ganger i løpet av den første uken. I 2015 var Agar.io det mest søkte videospillet på Google. Samme år ble det oppført som det femte beste spillet på YouTubes liste over beste spill. Et lite morsomt faktum er at Agar.io også var med i Netflix’ TV-serie House of Cards!

Sist oppdatert

Jul 19, 2023

Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse