Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Agar.io

Vurdering:
8.2
(86,923 stemmer)
Løslatt:
juni 2015
Sist oppdatert:
juli 2023
Teknologi:
HTML5
Plattformer:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Agar.io er det originale .io-spillet. Spill som en enkel agar-celle og kjemp for å bli den største cellen i en flerspiller-arena. Unngå større celler og konsumer de mindre for å vokse deg større.

Dette er et enkelt spill hvor målet er å få din encellede organisme til å vokse seg større enn andre spillere. Vi elsker det i vår familie fordi det inneholder overraskende mye strategi og samarbeid. Du må være oppmerksom på andre spillere for å avgjøre om du er større eller mindre enn dem. Å ta seg god tid og gjemme seg bak virusceller er en taktikk vår yngste familiemedlem brukte mye. Men det beste av alt, å dele cellen din for å hjelpe en annen spiller til å vokse, blir ofte sett på som et tegn på samarbeid. Vi har hatt lange spill hvor vi jakter i flokk med andre. Det er en flott måte å lære samarbeid på.

Anmeldelse av FamilyGamingDatabase.

Slik spiller du

Spillet har to enkle regler som må følges:

  1. Du kan bare konsumere mål som er mindre enn deg for å utvikle deg
  2. Større agar vil spise deg

Gli rundt på Agario slagmarken og forsøk å eksistere som en enkelt celle som prøver å utvikle seg. Tenk som en overlever - ikke bare unngå større agar, gå for å angripe og spis så mye som du kan!

Plukk opp alle de mindre klumpene og spis de andre spillerne for å bli større. Unngå klumper større enn deg, da de vil konsumere deg og spillet vil være over! Men du kan alltid starte spillet på nytt og prøve å slå din forrige beste rekord.

Spillmoduser

Agar.io har fire spillmoduser:

  • FFA (Free For All) - alle kjemper for seg selv
  • Battle Royale - alle kjemper for seg selv i en krympende arena
  • Teams - to lag kjemper mot hverandre
  • Experimental - hver spiller for seg selv. Doner massen din til pelletsene for å få flere biter tilbake!

Om Agar.io

Lansering

Agar.io ble annonsert av Matheus Valadares på 4chan den 28. april 2015. Matheus, en 19 år gammel brasiliansk utvikler, skrev spillet på noen få dager ved hjelp av JavaScript og C++. Spillet ble annonsert uten et navn, og brukere måtte koble seg til Valadares' IP-adresse for å spille.

Først senere ble navnet "Agar.io" foreslått av en anonym bruker på 4chan. Matheus fortsatte å legge til nye funksjoner i spillet, og en uke etterpå ble Agar.io lagt ut på Steam Greenlight.

Innledende anmeldelser

Tilbakemeldingene på spillets lansering var blandet. Noen roste spillet for dets enkelhet og spillmekanikk. Fans av spillet beskrev det til og med som "en god abstraksjon av den harde overlevelseskampen som du noen ganger ser på mikroskopisk nivå." Det var imidlertid også noen kritikk av det enkle spillkonseptet. Dette var hovedsakelig rettet mot repetitiviteten og kontrollene i mobilversjonen. Tom Christiansen fra Gamezebo sa at spillet ikke klarte å fange hans oppmerksomhet og at det var svært repetitivt.

Spillets suksess

Tross blandede anmeldelser ble Agar.io raskt en suksess, hovedsakelig takket være hyppig deltakelse i sosiale medier og direktesending på Twitch.tv og YouTube. Mobilversjonen av spillet ble lastet ned over ti millioner ganger i løpet av den første uken, og i 2015 var Agar.io det mest søkte videospillet på Google. Samme år ble det til og med oppført som det femte beste spillet på YouTubes liste over toppspill. Morsom detalj, Agar.io ble også vist i Netflix TV-serien House of Cards!

Flere spill som dette

Hvis du liker Agario, bør du definitivt prøve våre andre .io-spill som Paper.io og Krunker!

Funksjoner

  • Spis mindre celler for å bli større
  • Hurtig online-spilling
  • Fire spillmoduser å nyte
  • Spill med vennene dine

Utgivelsesdato

April 2015

Plattformer

Nettleser

iOS-app

Android-app

Utvikler

Agar.io ble utviklet av Matheus Valadares, en brasiliansk utvikler som bare var 19 år gammel da han utviklet spillet!

Sist oppdatert

Jul 19, 2023

Spillvideo

Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse