Logo CrazyGames
background

Taming.io

95,097
rangeringer
8.7

Taming-io er et overlevelses .io-spill med magiske kjæledyr som kjemper ved din side. Høst inn ressurser og lås opp oppgraderinger etter hvert som du blir eldre. Lag gjenstander, bygg en base og kjempe mot andre spillere og kjæledyrene deres for å bli den mest beste overlevende som står igjen.

Slik spiller du Taming.io

Håndverk og oppgradering

I begynnelsen er det bare deg og kjæledyret ditt. Du bør raskt høste ved fra trær for å begynne å eldes og samle ressurser for å bygge strukturer. Våpen er også viktig. Hver gang du blir eldre, vil du motta et utvalg belønninger som øker evnene dine som overlevende. Disse belønningene kan være alt fra matvarer til gjenoppretting av helse, til verktøy og våpen.

Ikke kast bort tiden når du kommer i gang. Begynn å bygge festningen din og forsterk den med vegger og tårn. En av de viktigste bygningene å låse opp for basen din er vindmøllen. Denne strukturen genererer gull for deg automatisk.

Temme kjæledyr

Den unike vinkelen til Taming er kjæledyrkampene. Du kan velge fra et utvalg kjæledyr i starten, men du kan også temme opptil tre ville dyr. Prøv å nærme deg et utemmet dyr og se hva som skjer!

Bygg et team

Siden Taming er et multiplayer .io-spill, deler du en verden med mange andre spillere. Det er en god idé å bli venn med noen av dem for å lage et lag. Å gjøre det alene vil være mer utfordrende når du møter andre lag og spillere på høyere nivå som vil dominere deg.

Lignende spill

Taming.io ligner på andre overlevelsesspill som MooMoo.io. Bla gjennom våre overlevelsesspill for mer og sjekk ut de andre spillene av denne utvikleren nedenfor.

Funksjoner

  • Kjemp magiske kamper med andre spillere
  • Tem ville dyr til å kjempe for deg
  • Samle ulike ressurser
  • Bygg og forsterke basen din
  • Lås opp flere belønninger etter hvert som du blir eldre

Utgivelsesdato

november 2020

Utvikler

LapaMauve utviklet Taming.io. Denne utvikleren laget også andre populære survival .io-spill som Starve og Limax.io.

Plattform

nettleser

Kontroller

  • WASD eller ZQSD eller piltaster for bevegelse
  • Venstreklikk for å angripe
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse