Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Taming.io

Vurdering:
8.7
(196,417 stemmer)
Utvikler:
LapaMauve
Løslatt:
september 2022
Sist oppdatert:
april 2023
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Taming-io er et overlevelsesspill med .io-mekanikk og magiske kjæledyr som kjemper ved din side. Høst ressurser og lås opp oppgraderinger etter hvert som du blir eldre. Lag gjenstander, bygg en base og kjemp mot andre spillere og deres kjæledyr for å bli den smarteste overleveren.

Slik spiller du Taming.io

Lag og Oppgrader

I begynnelsen er det bare du og kjæledyret ditt. Du bør raskt sanke tømmer fra trær for å begynne å aldre og samle ressurser til å bygge strukturer. Våpen er også essensielt. Hver gang du eldes, får du belønninger som øker ferdighetene dine som overlever. Disse belønningene kan være alt fra matvarer som helbreder deg, til verktøy og våpen.

Ikke kast bort tid og kom i gang. Bygg festningen din og forsterk den med murer og tårn. Et av de viktigste byggene du kan låse opp for basen din, er vindmølla. Denne strukturen genererer automatisk gull for deg.

Tem Kjæledyr

Det som gjør Taming unikt er kjæledyrkampene. Du kan velge blant et utvalg av kjæledyr i begynnelsen, men du kan også temme opptil tre ville dyr. Bare gå nær et utemmet dyr og se hva som skjer!

Bygg et Lag

Siden Taming er et flerspiller .io-spill, deler du verden med mange andre spillere. Det er en god idé å bli venner med noen av dem og danne et lag. Det blir mye vanskeligere hvis du forsøker alene, da du vil møte andre lag og spillere på høyere nivå som vil dominere deg.

Lignende Spill

Taming.io ligner på andre overlevelsesspill som EvoWorld.io og Paper.io 2. Sjekk ut våre overlevelsesspill for mer, og ta en titt på de andre spillene av denne utvikleren nedenfor.

Funksjoner

  • Kjemp magiske kamper mot andre spillere
  • Tem ville dyr til å kjempe for deg
  • Samle ulike ressurser 
  • Bygg og forsterk basen din
  • Lås opp flere belønninger etter hvert som du blir eldre

Utgivelsesdato

November 2020

Utvikler

Taming.io er utviklet av LapaMauve.

Plattform

Nettleser (stasjonær og mobil)

Sist oppdatert

Apr 24, 2023

Kontroller

  • WASD eller ZQSD eller piltaster for bevegelse
  • Venstreklikk for å angripe

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse