Logo CrazyGames

Taming.io

Vurdering:
8.7
(127,916 stemmer)
Utvikler:
LapaMauve
Løslatt:
september 2022
Sist oppdatert:
april 2023
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Taming-io er et overlevelsesspill i .io-format med magiske kjæledyr som kjemper ved din side. Høst ressurser og lås opp oppgraderinger etter hvert som tiden går. Lag gjenstander, bygg en base og kjemp mot andre spillere og deres kjæledyr for å bli den smarteste overleveren.

Slik spiller du Taming.io

Håndverk og oppgradering

I begynnelsen er det bare deg og kjæledyret ditt. Du bør raskt høste tre fra trærne for å begynne å samle ressurser og bygge strukturer. Våpen er også viktige. Hver gang du når et nytt nivå, får du en belønning som øker dine evner som overlever – fra mat for å hjelpe på helsen til verktøy og våpen.

Ikke kast bort tiden – begynn å bygge festningen din og forsterk den med vegger og tårn. En av de viktigste strukturene å låse opp for basen din er en vindmølle – den vil automatisk generere gull til deg.

Tam kjæledyr

Taming skiller seg ut med sitt kjæledyrfokus. Du kan velge mellom noen få kjæledyr i starten, men du kan også temme opptil tre ville dyr. Bare gå bort til et vilt dyr og se hva som skjer!

Bygg et team

Ettersom Taming er et flerspiller-spill, deler du verden med mange andre spillere. Å finne venner og danne en gruppe vil hjelpe deg å konkurrere bedre mot andre lag og spillere på høyere nivå.

Lignende spill

Taming.io ligner på andre overlevelsesspill som MooMoo.io. Du kan finne flere overlevelsesspill her, og sjekke ut utviklerens andre spill nedenfor.

Funksjoner

  • Kjemp magiske kamper med andre spillere
  • Tam ville dyr for å kjempe for deg
  • Samle ulike ressurser
  • Bygg og forsterk din base
  • Lås opp flere belønninger etter hvert som tiden går

Utgivelsesdato

November 2020

Utvikler

Taming.io ble utviklet av LapaMauve.

Plattform

Nettleser (stasjonær og mobil)

Sist oppdatert

Apr 24, 2023

Kontroller

  • WASD eller ZQSD eller piltaster for bevegelse
  • Venstreklikk for å angripe
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse