There Is No Game

24,821
rangeringer
9.3

Dette spillet... vent... er det et spill? Det er ikke noe spill! Eller er det? Fullfør ulike utfordringer mens fortelleren prøver å overbevise deg om at det ikke er noe spill. Dette er den originale game jam-versjonen laget av Kamizoto.

Hvordan spille

Dette ikke-spillet starter med intro-kredittene, hvor du først må bevise at fortelleren tar feil ved å samhandle med teksten. Derfra blir blir raskt oppslukt av en rekke morsomme små gåter guidet av en spennende historie som får deg til å ønske å vite mer.

Om There Is No Game

There is No Game er en tittel på 10–15 minutter som vant kategorien «bedrag» i 2015 Newgrounds Construct Jam. Pascal Cammisotto (KaMiZoTo) utviklet spillet. To år senere, i 2017, begynte han på Draw Me a Pixel med en venn, og publikumsfinansierte den vellykkede spin-offen «There is No Game: Wrong Dimension».

Flere spill som dette

There is No Game anses som en eventyrspill, og deler mye til felles med pek-og-klikk sjangeren. Det er også forskjellige gåter gjennom hele spillet. Escape or Die er et godt valg i denne kategorien, og We Become What We Behold er et annet populært, kort spill verdt å sjekke ut.

Funksjoner

  • Game-jam-vinnende originalkonsept
  • Engasjerende fortelling hele veien
  • Ulike oppgaver som alle vil like
  • En historie som nøstes opp og holder deg hekta

Utvikler

Dette spillet er utviklet av Kamizoto.

Utgivelsesdato

mai 2017

Plattform

Dette spillet er et nettleserspill.

Gjennomgangsvideo

Kontroller

Venstreklikk for å samhandle

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse