Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Tug the Table

Vurdering:
8.7
(36,323 stemmer)
Løslatt:
juni 2019
Teknologi:
HTML5
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), Android
Klassifisering:

Tug the Table-spillet lar deg teste styrke og utholdenhet. Det er et ypperlig tautrekkingsspill for én eller to spillere. I dette spillet må du kontrollere figuren din, ta godt tak i bordet og forsøke å dra motspilleren over målstreken. Fysikken i spillet er vanskelig, og du må ta tak i bordet på riktig tidspunkt for å dra det mot deg. For hver kamp må du være den første som klarer å dra bordet fem ganger.

For å gjøre spillet mer interessant, kan du velge mellom et utall forskjellige bordstiler. De ulike fargene inkluderer rødt, sølv, tre og metall. I tillegg er det flere forskjellige områder å velge mellom, inkludert et romskip, et vinterlandskap og et bylandskap. Disse elementene låses opp når du vinner kamper.

Når du har mestret én-spiller-kampene, kan du prøve deg på den to-spillerne-versjonen. I to-spillerne-kampene kan dere bruke to kontroller til å kjempe mot hverandre. Se hvem som kan kåres som mester i Tug the Table i dag.

Utgivelsesdato

Mai 2013 (Unity)

Utvikler

Denne versjonen er laget av RHM Interactive, som er inspirert av Ottoojalas spill. Hvis du liker denne typen enknappspill, bør du ta en titt på Soccer Physics, som også er laget av Ottoojala.

Plattformer

  • Nettleser (stasjonær og mobil)
  • Android
Annonse

Flere spill i denne kategorien

Google Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse