Logo CrazyGames

Drift Boss

Vurdering:
8.6
(79,988 stemmer)
Løslatt:
desember 2019
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Drift boss er et drifting-spill som spilles ved å trykke på én knapp. Kjør kjøretøyet rundt vanskelige svinger og over humper til du faller av plattformen. Fortsett å spille for å tjene belønninger og låse opp bedre biler!

Hvordan spille

Drift Boss er et enkelt, rett frem spill. Alt du trenger å gjøre for å kontrollere bilen er å klikke for å gå til høyre og slippe knappen for å gå til venstre.

Timing og å se fremover er derfor nøkkelen til å holde seg på plattformen. Det vil være vanskelige punkter, som humper i banen, som du må kompensere for når du svinger. Noen plattformer er også smalere og krever nøyaktig dømmekraft ved svinging.

Belønninger

Jo mer du spiller Drift Boss, jo lettere er det å unngå å falle av plattformen. Spillet belønner deg for fremgangen din på flere forskjellige måter.

Daglige belønninger – kom tilbake hver dag for en ny daglig belønning.

Spinn for å vinne – spinn for å vinne belønninger som er tilfeldige premier, som kan oppstå når som helst i spillet.

Disse belønningene er enten boostere, eller mynter som du kan bruke til å kjøpe alt fra boostere til biler med bedre håndtering. Boostere er fordeler som tilbys ved starten av hvert spill for å bidra til å øke ytelsen din. Disse inkluderer dobbel poengsum, bilforsikring og mynt-rush, som kun varer i ett løp av gangen.

Funksjoner

  • Spill enkelt med én-knapps kontroller
  • Opplåsbare kjøretøy med oppgradert håndtering
  • Fremgang belønnes daglig

Flere Drifting-spill

Vi har også flere drifting spill med 3D-grafikk, fulle spor og fantastiske biler. Her er noen av de mest populære 3D-drift-spillene:

Utgivelsesdato

desember 2019

Plattform

Nettleser (stasjonær og mobil)

Kontroller

Venstreklikk eller mellomromstast for å drifte mot høyre.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse