Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Drift Boss

Vurdering:
8.4
(197,997 stemmer)
Løslatt:
desember 2019
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Drift Boss er et avslappende kjørespill med ett klikk der du kjører bilen din rundt vanskelige svinger og over humper, med mål om å nå det som virker som en uendelig slutt! Racerbanen har ingen rekkverk, så du vil falle av plattformen og ned i avgrunnen hvis du gjør en eneste feilbevegelse. Fortsett å spille for å tjene belønninger og låse opp bedre biler!

Hvordan spille Drift Boss

Grafikken og spillmekanikken med én knapp i Drift Boss minner om 80-tallets arkadespill. Men ikke la deg lure av denne enkelheten. Du kommer til å drifte bilen din så mye at du kanskje ikke får tid til å blunke! Alt du trenger å gjøre for å styre bilen, er å venstreklikke for å kjøre til høyre og slippe knappen for å kjøre til venstre. Det betyr at det ikke er noen enkel måte å kjøre rett frem på. Det er en konstant balansegang i driftmekanikken.

Drift Boss-belønninger

Drift-banen er full av mynter, og uansett om du prøver å samle dem eller ikke, vil du sannsynligvis få tak i noen langs ruten din. Jo mer du spiller Drift Boss, jo bedre blir du til å overleve på plattformen i lengre tid og til å kjøre presist - det gjør det lettere å få tak i flere mynter. Jo flere mynter du samler, desto mer penger har du til å kjøpe oppgraderinger og nye kjøretøy! Det er flere måter spillet belønner deg for fremgangen din på.

Daglige belønninger: Kom tilbake hver dag for å få en ny daglig belønning.

Spinn for å vinne: Spinn for å vinne-belønninger er tilfeldige premier som kan dukke opp når som helst i spillet.

Disse belønningene er enten boostere eller mynter som du kan bruke til å kjøpe alt fra boostere til biler med bedre kjøreegenskaper. Boostere er fordeler som tilbys i starten av hvert spill for å hjelpe deg med å øke prestasjonene dine. Disse inkluderer dobbel poengsum, bilforsikring og myntrush, som bare er tilgjengelig for ett løp.

Tips

Timing og å se fremover er nøkkelen til å holde seg på plattformen så lenge som mulig. Det finnes vanskelige steder, som humper og ramper, som du må kompensere for når du svinger rundt hjørner. Noen plattformer er også smalere og krever presis timing for å stille seg riktig opp.

Funksjoner

  • Overlev så lenge du kan
  • Spill enkelt med énknappskontroll
  • Lås opp kjøretøy med oppgraderte kjøreegenskaper
  • Daglig belønning for fremgang

Flere spill som dette

Hvis du ikke er for svimmel av all driften, kan du ta en titt i vår kategori for bilkjøring for mer moro på veien. Sett deg på en motorsykkel i Moto X3M og gjør spennende motorsykkelstunt og kjør utfordrende baner. Klar til å drifte igjen? Drift Hunters gir deg en realistisk og oppslukende driftingopplevelse som får deg tilbake på veien.

Utgivelsesdato

Desember 2019

Plattform

Nettleser (stasjonær og mobil)

Kontroller

Venstreklikk eller mellomromstast for å drifte mot høyre.

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse