Weaponsmith Idle

11,520
rangeringer
9.3

Weaponsmith Idle er et inaktivt spill hvor du spiller som en ny smed som starter en smedvirksomhet. Bygg og utvid våpensmedarbeidet ved å foredle kun de beste ressursene.

Funksjoner

Øk gruvekapasiteten din

Start med å oppgradere gruve-, ovns- og våpenproduksjonen din for automatisk å tjene ressurser og gullmynter. Bruk disse ressursene og valutaen til å oppgradere ulike aspekter av produksjonslinjen din.

Utforsk nye ressurser og materialer

Du kan klikke på ikonene for å bytte til nye ressurser når du har nådd muligheten. Bytt gruvene dine til jern, og sverdsmeden din til dolker og andre våpen for å få litt variasjon!

Oppgrader driften for større effektivitet

Når du har nådd bestemte milepæler, kan du oppgradere de forskjellige delene av smedvirksomheten din. Du finner oppgraderinger som øker salgsinntektene dine, reduserer kostnader og mer.

Utvid evnene dine for å utvide virksomheten

Det er på tide å skalere opp virksomheten din. Du har gått fra en ydmyk begynnelse som en ensom våpensmed til en våpenmaskin. Nå kan du legge til flere ovner, miner og våpen for å øke produksjonen.

Flere spill som dette

Bla gjennom våre trinnvise og inaktive spill for mer! En populær inaktiv klikker for tiden er Planet Clicker 2. Andre populære inaktive spill inkluderer Idle Mining Empire og Forest Clicker.

Utgivelsesdato

februar 2022

Utvikler

Weaponsmith Idle er laget av Neko.

Plattform

Nettleser (stasjonær og mobil)

Gjennomgangsvideo

Kontroller

Bruk venstre museknapp for å begynne å lage våpen.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse