Parkeringsspill

Forbedre parkeringsferdighetene dine med våre fantastiske parkeringsspill! Skvis en bil, lastebil eller andre kjøretøy inn på parkeringsplassene deres!

Har du noen gang ønsket å prøve å kjøre bil et sted i utlandet? I så fall kan du tå ta en titt på Parking in Istanbul. Race gjennom Istanbul-gatene for å prøve å gjøre en perfekt parkeringsjobb før tiden renner ut! Men vær forsiktig så du ikke treffer hindringer eller skader bilen din. Legg til litt holdbarhet og stil ved å oppgradere og endre bilens utseende for å gjøre denne 3D-opplevelsen enda mer morsom og kreativ! Er biler for enkle for deg? Øk vanskeligheten til et mye større, vanskelig kjøretøy i Busman Parking 3D! Race rundt på en fullsatt, vakkert utformet 3D-parkeringsplass mens du skynder deg å parkere den enorme bussen din på best mulig måte. Ikke slå og skade andre gjenstander eller busser, for da kan sjefen ta det ut av lønnsslippen din!

Vil du ha litt action med parkeringen din? Prøv Russian Car Driver. Velg mellom en rekke moduser, inkludert gratis racing, dragracing, drifting, rally og, selvfølgelig, parkering – i et vakkert realistisk 3D-miljø. Jobb deg til toppen og oppnå prestasjoner mens du holder på!

Å være videospillpoliti kommer med mye action, men noen ganger er de små tingene like viktige. Det er akkurat dette du vil legge merke til Police Cars Parking. Parker politibiler så fort du kan i en kreativ 3D-verden. Pass på at du ikke bulker eller skader noe, ellers vil du måtte fortsette å jakte på jaywalkers for resten av livet!


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Parkeringsspill?

 1. Parking Fury 3D: Beach City
 2. Garage Parking
 3. Drift Parking
 4. Russian Kamaz Truck Driver
 5. Kamaz Truck Driver
 6. Hexa Parking
 7. Car Parking Pro
 8. Park a Lot 2
 9. Russian Kamaz Truck Driver 2
 10. Russian Driver 3D

Hva er den beste Parkeringsspill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Time to Park
 2. Parking Space
 3. OK Parking
 4. Park the Taxi
 5. Drive to Wreck

Hva er Parkeringsspill?

Parkeringsspill er spill hvor du parkerer kjøretøy med en blanding av ferdigheter og god synsing. De fleste parkeringsspill involverer en bil eller lastebil, men noen går så langt at de bruker tanks eller til og med romskip. De er tilgjengelige i 3D eller som top-down perpektiv.


Vi har samlet 40 av de beste gratisspillene på entt parkeringsspill. Disse spillene inkluderer nettleserspill for både din datamaskin og mobilenhet, samt kjørespill-apper for Android og iOS telefoner og nettbrett. Her viser vi deg spillene 1-40, inkludert Parking Fury 3D: Beach City, Garage Parking, Drift Parking, og mange andre gratisspill.
Vis Mer