Logo CrazyGames
background

Racing Spill

Populære tags

Racingspill med biler

Bilracerspill har vært en fast spillfavoritt i flere tiår. I løpet av den tiden har utviklere eksperimentert med sjangeren og innovert den for å tilfredsstille et kresne moderne publikum.

Spill som Road Crash er et godt eksempel. Road Crash er et spill som kombinerer inaktivt spill med racing for en avhengighetsskapende og morsom opplevelse.

Stunt-racing-spill er også en spennende blanding. I Fly Car Stunt racer du rundt på farlig grunn, på vei mot målstreken uten å falle ned i avgrunnen nedenfor.

Du kan imidlertid ikke slå et godt klassisk racingspill. Og dem er det nok av. Noen går for realisme, og andre er racingspill i arkadestil som gir oss spenning. Hvis du leter etter raske biler og spennende løp, sjekk ut Extreme Asphalt: Car Racing.

Motorsykkel racingspill

Motorsykkel racerspill går langt tilbake til de tidligste spillmaskinene, med retrospill som Road Rash, en original NES-klassiker. Denne enkle, men vilt underholdende raceren lar deg bokstavelig talt slå motstanderens kjørere. Ikke veldig sportslig, men veldig moro selv i dag!

Hvis motorsykkelracingspill er mer stilen din, finnes det en omfattende samling av sykkelspill for deg å bla gjennom.

Flere racingspill

Ikke alle racingspill involverer kjøring av kjøretøy. Noen racingspill foregår mellom dyr eller fantasi-vesener. Fall Beans, et spill som passer til sistnevnte beskrivelse, er et morsomt og gratis elimineringsspill inspirert av Fall Guys.

Du kan også konkurrere på vann med andre surfere i Flipsurf.io, et online vannbasert racingspill.

Du kan spille mange flere racingspill gratis, så bla gjennom racingspillsamlingen og finn et som passer til racingsjangeren du liker best!

Hva er Racing Spill?

Racingspill handler om å race alle typer kjøretøy eller planetariske vesen mot en eller flere motstandere. Bilracingspill et kanskje den mest populære typen. Disse racingspillene kan finne sted på baner, travle veier eller gjørmete fjell. Det finnes en rekke enspiller og online racingspill som du kan spille gratis her.


Vi har samlet 141 av de beste gratisspillene på entt racing spill. Disse spillene inkluderer nettleserspill for både din datamaskin og mobilenhet, samt kjørespill-apper for Android og iOS telefoner og nettbrett. Her viser vi deg spillene 1-70, inkludert Crazy Drift, Derby Crash 5, Super Bike The Champion, og mange andre gratisspill.
Vis Mer