Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Racing in City

Vurdering:
8.4
(150,011 stemmer)
Utvikler:
Hammurabi
Løslatt:
oktober 2023
Sist oppdatert:
november 2023
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassifisering:

Racing in City er et kjørespill der du unngår trafikk og fullfører utfordringer. Naviger gjennom bytrafikken på en rekke baner mens du sitter med utsikt bak rattet. Delta i en lang og suksessrik kjørekarrriere. Tjen poeng og veksle dem inn i biler og oppgraderinger.

Hvordan spille

Start karrieren din

Nå er det på tide å gi karrieren din gass og sette i gang med en lang rekke karriereutfordringer som definerer din kjørekunst. Karrieremodus tar deg med på en reise til nye steder og større utfordringer som tester ferdighetene dine bak rattet og belønner deg mer over tid.

Unngå trafikken

Mulighetene for å tjene penger er ubegrensede. Start et enveis- eller toveis-traffikkspill og kjør så lenge du kan. Ta risikable sjanser som å kjøre tett på andre biler og kjøre på feil side av veien i høy fart for å tjene bonuspoeng. Du kan kjøpe nye veier å kjøre på med de pengene du tjener.

Kjøp og oppgrader biler

Det er et bredt utvalg tilpasningsmuligheter for bilene dine. Ikke bare kan du tune motoren og alle bilens indre arbeid, men du kan også legge til spoilere, bremsekalipere og andre kosmetiske detaljer for å få bilen din til å se fantastisk ut.

Flere spill som dette

CrazyGames tilbyr et stort utvalg av bilkjørespill. Hvis du er på utkikk etter noe å spille etter Racing in City, kan du sjekke ut et annet populært racingspill som Mr. Racer eller Night City Racing.

Utgivelsesdato

  • Mai 2016 (Android)
  • Juli 2016 (iOS)
  • Oktober 2023 (WebGL)

Utvikler

Dette spillet er utviklet av Hammurabi.

Plattformer

  • Nettleser (datamaskin og mobil)
  • Android
  • iOS

Sist oppdatert

Nov 23, 2023

Spillvideo

Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse