Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Night City Racing

Vurdering:
8.3
(220,845 stemmer)
Utvikler:
RHM Interactive
Løslatt:
januar 2023
Sist oppdatert:
april 2023
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattformer:
Browser (desktop-only), App Store(Android)
Klassifisering:

Night City Racing er et bilkjørespill med fantastiske løp, spektakulære stunts og imponerende superbiler. Delta i ulike løp og unike utfordringer. Bruk pengene til å kjøpe flotte nye biler. Vis vennene dine hvem som er den beste raceren i tospillermodus, eller kjør alene og ta med deg trofeet hjem.

Slik spiller du

Konkurrer mot motstanderne

Gjennomfør ulike utfordringer

Tjen litt ekstra penger ved å fullføre fem morsomme utfordringer. Du vil kjøre mot et fly og konkurrere mot klokken for å nå frem til målstreken på baner som er fulle av hindringer. Hvis du lykkes, vil pengene strømme inn på kontoen din.

Kjør rundt og utfør stunts i Free Drive

Bli helt vill og utfør spektakulære stunts i den åpne spillmodusen Free Drive. Tjen penger ved å gjøre episke stunts og kjør ubegrenset rundt i en åpen arena full av ramper og andre objekter som egner seg for stunts.

Kjøp og oppgrader superbilen din

Bruk alle gullpengene du har tjent som en tøff styringshelt til å utvide superbilsamlingen din. Tun bilens motor og bremser. Skaff deg noen flotte nye felger. Unn deg en tofarget lakkering. I Night City Racing sitter du ved rattet.

Flere spill som dette

CrazyGames har et stort utvalg av bil- og racingspill, så når du er ferdig med Night City Racing, ta en titt på dem! Et populært spill akkurat nå er Mr. Racer. Et annet utmerket racingspill er Turbo Stars - Rival Racing.

Utgivelsesdato

Januar 2023 (Android og WebGL)

Utvikler

Night City Racing er utviklet av RHM Interactive.

Plattformer

  • Nettleser
  • Android

Sist oppdatert

Apr 06, 2023

Spillvideo

Annonse
Google Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse