Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Farm Merge Valley

Vurdering:
8.6
(59,733 stemmer)
Løslatt:
august 2023
Sist oppdatert:
juli 2024
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Farm Merge Valley er et avslappet gårdsspill der du slår sammen ulike dyr og objekter for å oppgradere dem. Dyrk avlinger og legg til dyr på gården din samtidig som du utvider til spennende nye områder. Oppdag det fredelige bondelivet du alltid har drømt om samtidig som du høster belønninger fra ulike utfordringer.

Hvordan spille

Slå sammen for å vokse gård

Bygg det perfekte gårdslivet for dine vennlige naboer og dyr. Start med å slå sammen avlinger for å få nye typer ting å dyrke. Du kan skape ulike dyr, avlinger og materialer for å produsere varer og reparere bygninger.

Fortsett å slå sammen for å få erfaringspoeng og øke nivået ditt. Du vil låse opp nye gjenstander og belønninger som hjelper deg fremover i spillet når du går opp i nivå. Å gå opp i nivå bringer med seg flere spillfunksjoner å nyte og områder som hjelper deg med å utvide gården din.

Fullfør bestillinger for å tjene penger

Når dyrene dine produserer, kan du bruke produktet til å produsere varer som du kan selge for penger. Du kan bruke valutaen din til å kjøpe nye landområder og utvide gården din til nye høyder. Du vil finne nye bygninger å renovere og utvide produksjonen din til nye høyder som gir større økonomiske belønninger.

Flere spill som dette

Du kan være interessert i å spille noe nytt etter å ha fullført Farm Merge Valley. Sjekk ut våre sammenflettingsspill og jordbruksspill for flere gratis og morsomme spillopplevelser. Tower Swap og Tropical Merge er to populære alternativer å prøve.

Funksjoner

  • Slå sammen avlinger og dyr for å skape mer verdifulle gjenstander
  • Fullfør ulike oppgaver og høst belønninger for arbeidet ditt
  • Utvid til nye områder etter hvert som du utvikler deg
  • Bygg en vakker, selvforsynt gårdsliv

Utgivelsesdato

November 2022

Plattform

Nettleser (stasjonær og mobil)

Sist oppdatert

Jul 05, 2024

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse