Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Firestone Idle RPG

Vurdering:
8.7
(3,664 stemmer)
Utvikler:
Holyday Studios
Løslatt:
april 2024
Sist oppdatert:
april 2024
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattformer:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android), Steam
Klassifisering:

Firestone Idle RPG er et idle fantasy MMO-spill som foregår i Alandrias verden. Kjemp mot horder av udøde og orkfiender i en gruppe med opptil fem helter, bli med i et laug og høst belønninger for å utvikle karakteren din. Firestone er et idle RPG-spill, noe som betyr at spillet fokuserer på enkle handlinger som venstreklikking.

Firestone-historie

Som helten i denne historien er målet ditt å eliminere de udøde og orkstyrkene som skaper kaos og uorden i Alandria. Kongen har betrodd deg oppgaven med å stoppe disse kaotiske styrkene og skaffe ildsteiner for å redde kongeriket. Kjemp mot de endeløse hordene rundt på Alandria-kartet for å sikre deg belønninger og øke talentene dine.

Helter

Heltene er delt inn i klasser og spesialiseringer. Klassene angir heltens evner, som aktiveres ved bruk av mana, raseri eller energi. Klassene inkluderer kriger, magiker, prest, druid og andre. Spesialiseringer er rollene du har i kampen, som for eksempel DPS, tank eller healer. Med et bredt utvalg av kombinasjoner og ferdigheter å fokusere på, kan du utvikle den ultimate helten og dominere spillet på din egen måte!

I tillegg til å tillate opptil fem helter i en gruppe, kan du også bruke en beskytter. Beskytterne er guddommelige skapninger som engler og drager, som kan låses opp i det magiske området og brukes mot fiendene dine.

Oppdrag

Det er et uendelig utvalg av oppdrag, daglige oppdrag og ukentlige oppdrag i Firestone Idle RPG. Daglige oppdrag kan være så enkle som å åpne tre kister, eller større utfordringer som å fullføre ni kart-oppdrag. Ukentlige oppdrag krever mer av en investering og belønner deg med vanlige, sjeldne, episke og legendariske kister avhengig av oppdraget og heltenivået ditt. Utvikle talentene dine i spillet for å raskt fullføre oppdragene og sikre deg belønningene!

Utstyr

Å utvikle heltene dine til å bli utrolig kraftige er det som gjør Firestone så gøy å spille. Du kan gjøre dette ved å fokusere på de viktigste ferdighetene dine via talenttreet, men utstyret du bruker er også avgjørende. Det sjeldneste utstyret er det beste – finn det, fortryll det og bruk det til å utslette hordene raskere.

Utvidet gameplay

Mens du fortsetter å utvikle deg, vil du låse opp fantastiske nye evner gjennom nye bygninger i byen. I begynnelsen har du Heltesalen og det Magiske Kvartalet for heltene og beskytterne dine.

Når du kommer lengre i spillet, vil du låse opp Alkymisten, der du kan utføre eksperimenter for tilfeldige oppgraderinger og omdanne kister til høyere sjeldenheter. Spillet oppdateres jevnlig med nytt innhold, så det kan komme flere bygninger til byen i fremtiden!

Funksjoner

 • Gjennomfør actionfylte kamper mot horder av fiender
 • Motta jevnlige belønninger for din fremgang
 • Forbedre evnene dine ved hjelp av det varierte talenttreet
 • Kjemp i grupper på fem med medlemmer av lauget ditt
 • Gratis å spille med regelmessige oppdateringer for kontinuerlig gameplay!

Utgivelsesdato

 • September 2019 (Steam)
 • September 2022 (Android)
 • September 2023 (iOS)
 • Mai 2019 (WebGL)

Plattformer

 • Nettleser
 • Android
 • Steam
 • iOS

Sist oppdatert

Apr 01, 2024

Annonse
Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse