Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Wrestle Bros

Vurdering:
8.3
(105,887 stemmer)
Utvikler:
Blue Wizard Digital
Løslatt:
juli 2023
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Wrestle Bros er et proffbrytespill som er gratis tilgjengelig på nettet. Velg mellom ulike figurer og slam deg til seier i mesterskapet. Slipp løs en mengde wrestling-grep på motstanderne dine, fra luftangrep til knusende body slams. Gjør deg klar til å dominere ringen og vinne mesterskapet, bro!

Slik spiller du

Velg kampmodus

Start Wrestle Bros-spillet ved å velge en av de tilgjengelige spillmodusene. Du kan spille umiddelbart i en enspillerturnering, invitere en venn til å spille et tospillerspill på samme PC eller bli med i en online wrestlingkamp.

Velg broren din og tilpass fargene deres

Spillet starter med fire tilgjengelige Wrestle Bros: Bron Lester, Brogan Paw, Binky Flinch og Rocky Star. Hver Wrestle Bro har unike egenskaper som gir en fordel eller et handikap når kampen starter. Du kan tilpasse fargene på antrekket deres for å skape en signaturstil som får de andre brosene til å bli misunnelige!

Gå inn i ringen

Bryt mot forskjellige andre bros i ringen. Du kan utføre forskjellige kroppsslam-grep som suplex for å få publikum til å gå vill, eller slå og sparke motstanderen din sanseløs med en storm av knyttneveslag. Bruk rekvisitter som stoler for å tilføye skade og klatre opp i tauene for å utføre kraftfulle body slams. Når du har gjort motstanderen din svimmel, dobbelthopp og legg ham ned i en lås for å avslutte kampen.

Krev belønninger

Du blir belønnet med muligheten til å låse opp noe nytt for hver noen få spill du vinner. Det er et hav av wrestlere og bevegelser du kan låse opp etter hvert som du spiller. Fortsett å spille Wrestle Bros for å låse opp alle ekstragodene og bli den mest fryktinngytende broen i arenaen!

Flere spill som dette

Når du er ferdig med å spille Wrestle Bros, kan du prøve noen flere av våre gratis slåssespill, det finnes hundrevis av flere å spille. Et populært spill som du kanskje vil like er BrutalMania. Hvis du vil spille flere spill fra Blue Wizard Digital, kan du sjekke ut Basket Bros og Soccer Bros!

Utgivelsesdato

Juli 2023

Utvikler

Wrestle Bros ble utviklet av Blue Wizard Digital.

Plattform

Nettleser (datamaskin og mobil)

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse