Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Doge Miner

Vurdering:
9.4
(37,881 stemmer)
Løslatt:
september 2014
Teknologi:
HTML5
Plattformer:
Browser (desktop-only), App Store(Android)
Klassifisering:

Doge Miner er et fantastisk inkrementelt spill med alles favoritt shibe inu-valp. Det er et tomgangsspill inspirert av Cookie Clicker, der målet er å klikke seg til månen! 🚀 For oppfølgeren, sjekk ut Doge Miner 2.

Slik spiller du

Ta en enveisbillett til månen

Vil du ta Dogecoin til månen? Da er det bare å sette i gang! Bruk dine Doge-kammerater til å mine Dogecoin og kjøp ulike oppgraderinger i butikken. Målet ditt er å komme deg til månen, noe som koster hele 50 000 Doge! Hvem vet hvor du kan dra derfra?

Bevis at det er mer enn en meme-mynt

Du kan få hjelp fra kenneler fulle av Shibe Inus, slavekatter som poster morsomme memes for å tjene mynt, og mye mer. Hver oppgradering vil øke utbyttet av Dogecoin til du er rik. Much wow, many coin!

Oppgrader gruveutstyret ditt

Det finnes også oppgraderinger og prestasjoner som får deg til å føle deg som en erfaren Doge-entusiast. Du kan forbedre hakken din for å øke gruveytelsen og slappe av med å sjekke prestasjonene dine. Du er bare noen få klikk unna å bli en kryptomilliardær!

Flere spill som dette

Det finnes hundrevis av klikkerspill å spille på CrazyGames. Det er også tomgangsspill. Andre populære klikkerspill med morsomme figurer og kjente memes inkluderer Capybara Clicker 2 og Planet Clicker 2.

Utvikler

Spillet er laget av rkn!

Utgivelsesdato

September 2014

Plattformer

  • Nettleser
  • Android

Spillvideo

Annonse

Flere spill i denne kategorien

Google Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse