Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Doge Miner 2

Vurdering:
9.2
(105,907 stemmer)
Utvikler:
rkn
Løslatt:
august 2017
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Doge Miner er tilbake i sin fantastiske oppfølger – Doge Miner 2! Oppdraget er det samme: å kjøpe et romskip og fly til månen, men nå har du et større utvalg av verktøy, oppgraderinger og alternativer å velge mellom. Doge Miner 2 bygger videre på de morsomme mekanismene og spillingen i det originale spillet, samt legger til ekstra funksjoner for at du skal ha en enda mer underholdende spillopplevelse.

Nå kan du samle flere mynter som tilfeldig faller mens du graver, og du kan også samle Dogebags som inneholder ulike gjenstander, for eksempel forbedrede hakker og bronsemynter. I tillegg til utvinning av myntene selv kan du fortsatt ansette Shibe-arbeidere og bli herre over en hær av kattunger som kan gjøre hva du måtte ønske, og øke hastigheten på Dogecoin-produksjonen din. En ekstra funksjon er de utvidede instrumentene du kan kjøpe, og oppgraderingene du kan gi dine arbeidere. Med Doge Miner 2 får du en helt ny dimensjon i dette fantastiske tomgangsspillet, så start å grave i dag!

Ta også en titt på Clicker Heroes og MineClicker, to andre vanedannende clicker-spill!

Utvikler

Akkurat som det originale Dogeminer, er Doge Miner 2 laget av rkn!

Plattformer

Doge Miner 2 er et nettleserspill som fungerer på alle enheter (inkludert stasjonære datamaskiner, mobile enheter og nettbrett).

Utgivelsesdato

August 2017

Annonse

Flere spill i denne kategorien

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse