Drifting-Spill

Ta hjørnene som en konge med disse avhengighetsskapende drifting-spillene! Du kan sortere denne listen med drifting-spill etter topp, nyeste eller mest spilt for å finne de beste og nyeste drifting-spillene på nett.

Kunsten å drifte

Drifting er både en kunst og en sport. Kunsten å drifte ble populær i Japan helt tilbake på 1970-tallet, og deretter videre inn i mainstream med mangaserien Initital D i 1995.

Drifting er også en konkurransesport, og hvis du er en gamer, er det ingen bedre måte å vise frem ferdighetene dine enn i et driftingspill som måler lengden på hver drift. På den måten kan du enkelt sette ferdighetene dine opp mot venner i online drifting-spill og lokale økter.

De beste Drifting-spillene på nett

Drift Hunters er et populært kjørespill hvor du kan sladde rundt hjørner på flere baner, samle driftpoeng og kjøpe nye biler. Det er det ultimate nettleserbaserte drifting-spillet.

Et undervurdert alternativ til Drift Hunters er Burnout Drift, en annen 3D-tittel som får deg til å skli og gli rundt hjørner for å samle poeng og få nye kjøretøy.

Mange spill i denne kategorien har elementer av Racing og å unnvike trafikk også. RealDrive er et fantastisk kjørespill med suveren grafikk, realistiske bilmodeller og et drifting-modus med ulike drift-utfordringer.

For et mer avslappet drifting-spill i arkadestil, sjekk ut Drift Boss. I dette spillet må du drifte rundt trange hjørner uten å falle av plattformen.

Hvis du vil spille flere drifting-spill, kan du sjekke ut Drifted.com.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Drifting-Spill?

 1. Drift Hunters
 2. Derby Crash 4
 3. DashCraft.io
 4. Burnin' Rubber 5 XS
 5. City Car Driving Simulator: Stunt Master
 6. Motor Wars 2
 7. City Classic Car Driving: 131
 8. Car Simulator: Crash City
 9. RealDrive
 10. Car Painting Simulator

Hva er den beste Drifting-Spill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Drift Boss
 2. Drift Rally Champion
 3. Russian Car Drift
 4. Drift Team
 5. Drift Cup Racing

Hva er Drifting-Spill?

Drifting-spill er en sjanger under kjørespill som fokuserer på kunsten å drifte. Drifting involverer en kombinasjon av akselerering og bremsing for å elegant svinge rundt et hjørne med kjøretøyet ditt.


Vi har samlet 111 av de beste gratisspillene på entt drifting-spill. Disse spillene inkluderer nettleserspill for både din datamaskin og mobilenhet, samt kjørespill-apper for Android og iOS telefoner og nettbrett. Her viser vi deg spillene 1-70, inkludert Drift Hunters, Derby Crash 4, DashCraft.io, og mange andre gratisspill.
Vis Mer