512
rangeringer
8.3
Elvenar er et MMO-strategispill hvor du bygger og administrerer ditt eget magiske rike. Spillet har en overbevisende blanding av strategi og fantasi med fokus på fredelig og diplomatisk beslutningstakning. Start din fantasiverden fra grunnen av, oppgrader strukturer, implementer lover og bli en sterk leder for å sikre at ditt rike er en blomstrende suksess.

Elvenar

Elvenar er et strategispill basert i en fantasiverden full av alver, mennesker og feer. Hold fred i samfunnet og med andre spillere for å bygge gode relasjoner og bygge en lykkelig befolkning av fantastiske vesener!

Samfunn

Elvenar-sivilisasjonen er bygget på mysterier. Mange raser har oppstått tidligere, som orker, feer og dverger. Ingen vet hva som skjedde med dem, men med ny portalteknologi oppdaget av deg, kan de bringes tilbake og integreres i ditt rike. Å ha nye løp låser opp en hel rekke nye teknologier og bygninger! Bare sørg for å holde dine forskjellige befolkninger samlet ved å utarbeide lover og beholde freden.

bygninger

Det er en mengde bygninger som forskjønner byen din, men som også gir viktig funksjonalitet til ditt rike. Bygg boliger for innbyggerne dine, verksteder for håndarbeid eller brakker for å utvikle kampene dine. Det er også en rekke kulturelle bygninger som gjør det mulig å oppgradere og gi skjønnhet til byen din.

Til å begynne med vil du ikke ha alle bygningene. Når du går fremover, låser du opp mer. Du vil også låse oppgraderinger til bygningene du har, noe som forbedrer bygningens estetikk og funksjon for å øke ytelsen.

Slagene

Elvenars spill er først og fremst fokusert på fredelige og diplomatiske måter for å løse konflikter. Det er ingen PvP i Elvenar, som er unik for denne typen spill. Mange i samfunnet foretrekker det mer avslappede spillet.

På din søken etter nye relikvier vil du imidlertid møte stammer som kan kjempes eller forhandles med, avhengig av din spillestil.

Hvis du velger å fokusere på å bygge opp militæret ditt for å overvinne fiendtlige stammer, trenger du nok av militære strukturer i riket for å produsere våpen, rustninger og slåssenheter. Hvis ikke, vil fokus på en produksjonsøkonomi gi sterke handelsforbindelser og en sunn økonomi med minimalt krav til militær styrke.

Lignende spill

Hvis du liker fantasi og strategi, bli involvert i et fellesskap og et spill som passer deg. Det er mange MMO-spill for fantasi å utforske. Forge of Empires er et episk online strategispill med lignende spill, men mer PvP for konkurrerende gamer. Goodgame Empire er en annen populær MMO-strategispill med elementer av PvP.

Egenskaper

 • Bygg en avansert økonomi som passer til din spillestil
 • Utforsk og undersøk nye teknologier for å fremme samfunnet ditt
 • Gjenopplev gamle raser og bygg en mangfoldig sivilisasjon
 • Handle varer med andre aktører i Elvenar-verdenen
 • Engasjer deg i turnbaserte kamper med fjerne stammer

Utgivelsesdato

Januar 2015

Utvikler

Elvenar ble laget av InnoGames, som også utviklet Forge of Empires .

Plattformer

 • Nettleser
 • Android
 • iOS

Merk

Det anbefales å spille på fullskjerm for en full spillopplevelse.

Utgivelsesdato

januar 2021

Utvikler

Elvenar ble laget av InnoGames

Plattformer

 • Nettleser
 • Android
 • iOS

Gjennomgangsvideo

Kontroller

 • Bruk venstre museknapp for å spille
 • Bruk musenrull for å zoome inn / ut
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse