181
rangeringer
7.7

Farmerama er et sosialt gårdsspill utviklet av Bigpoint. Du kan spille Farmerama gratis i din nettleser, der du kan rømme til en fredelig verden utenfor byens eksos. Registrer deg og logg inn på Farmerama sånn at du kan bygge drømmegården din!

Spill Farmerama

Lag sterke slektskap

Bli bonden du alltid ønsket du kunne bli. Ta vare på dyrene dine, dyrk rike åkre, og bygg sterke bånd med lokalbefolkningen. Inviter vennene dine og få dem med på å opprette et bygde samfunn som vil gjøre at du kommer til å lengte etter å bo på landet.

Ta vare på avlingene og dyrene dine

Farmerama er et rolig sted, men ikke la deg lure, siden jordbruk er hardt arbeid. Du vil være våken ved daggry med hanens gal for å fullføre oppgavene dine før dagen begynner. Siden Farmerama er et spill på nettleseren din, kan du glede deg over å melke kyrne, samle egg og mate grisene dine, uten alle de ødeleggende bivirkningene av gårdsarbeid.

La gården din trives og blomstre

Farmerama er en landbrukssimulator. Som er veldig nært den virkelige tingen! Du må skitne til hendene dine og forberede landet før du kan tenke på å plante frø. Du må bygge stallen til dyrene dine før du kan kjøpe dem. Når gården din produserer varer, kan du selge ferske råvarer på markedet for å tjene penger og utvide gården din.

Utforsk øya Bahamarama

Har du mestret gårdsbruket ditt? Ta turen til øya Bahamarama og utforsk det gamle landet fullt av spennende sjeldenheter. Finn hemmelighetene til den mystiske øya mens du finsliper dine nye ferdigheter og dyrker eksotiske planter. Det er dyr her som du aldri har sett før. Ta en titt på Bahamarama når du er klar for en ny utfordring.

Flere spill som dette

Gå over til vår gårdsspill samling for flere realistiske og morsomme gårdspill! Hvis du elsket Farmerama, sjekk ut Family Barn og Klondike for ytterligere gode nettleserspill i denne sjangeren.

Funksjoner

  • Realistisk gårdsimulator som dekker dyrkingen steg for steg
  • Sosialt spill med sterk følelse av fellesskap
  • Produsere forskjellige varer for å selge på markedet
  • Utforsk den mystiske øya i Bahamarama for en eksotiske overraskelser

Utgivelsesdato

april 2021

Utvikler

Farmerama ble laget av BigPoint

Plattform

Nettleser

Gjennomgangsvideo

Spill med musen og tastatur

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse