Forge of Empires

1,381
rangeringer
8.6

Forge of Empires er et episk strategispill . Bygg din sivilisasjon og utvikle deg fra steinalderen til moderne tid. Dette spillet er for de som elsker å oppdage nye territorier, konstruere et imperium og herske som en mektig leder gjennom generasjoner.

Forge of Empires

Forge of Empires er utvilsomt en av de mest vellykkede strategispillene tilgjengelig på nettleser, og har vært det i mange år. For tiden inneholder spillet 18 forskjellige æraer, inkludert steinalder, middelalder, koloni, industriell og moderne - for å nevne noen få. Hver tidsalder gir forskjellige teknologier og nye strukturer.

Spillet er engasjerende, og du kan bygge byen din som du vil. Start i steinalderen, og fortsett gjennom viktige perioder i menneskets historie. I hver alder må du håndtere på varer og handel; du må også bygge sektorer for for å utvikle deg fra steinalderen.

Strukturer

Det er flere aspekter ved dette spillet å vurdere - å bygge strukturer, forske på ny teknologi og bekjempe fiendene dine. I byen din kan du bygge forskjellige strukturer som hus, militære leirer og forskningsbygg. Når spillet skrider frem, kan du også bygge større verk i verden som Colosseum.

Forsyninger

Du må også produsere rekvisita for å produsere varer. Disse varene kan deretter omsettes med andre aktører på markedet. Å bytte varer med naboene gir deg en fordel - det lar deg forske på forskjellige teknologier raskere. Handel betyr til syvende og sist at du kan flytte inn i nye aldre med en raskere hastighet. Det tar tid, og ressursene dine er begrensede, så ta valgene dine med omhu for å maksimere teknologien din.

Teknologi

Å forske på ny teknologi lar deg bygge byen din og utvikle deg. Du må bruke smi-punkter for å kjøpe oppgraderinger som hjul, smed og undervisning. Det siste aspektet av dette byggespillet er å lage en hær. Tren andre enheter som spydmenn og kavaleri og bruk dem til å erobre territorier og ts kontrollen over territorier.

Kampsystem

Selve kampsystemet er imponerende, da du kan velge hvilke enheter du skal kjempe med, og du må flytte dem over slagmarken. Bruk terrenget for bedre beskyttelse. Når hæren din blir stor nok kan du angripe provinser og deres forsyninger. Kontroll over territoriene er viktig fordi det gir deg en ressursøkning som kan bidra til å styrke imperiet ditt.

Mer informasjon

For mer informasjon om dette fantastiske spillet, kan du sjekke ut Forge of Empires Fandom Wiki Page . Se om du kan ta folket ditt fra steinalderen og opprette en blomstrende metropol og mektig militær styrke i dag. Husk at det å bruke forhandlings- eller kampferdigheter er ditt valg - du kan være en hensynsløs tyrann eller stole på handel i stedet. Du kan også deaktivere kjøp i appen og spille spillet gratis. Å bruke penger gir deg imidlertid en fordel i spillet.

Utgivelsesdato

17. april 2012

Utvikler

Forge of Empires ble utviklet av InnoGames. Du kan også spille et annet flott MMO-spill fra den samme utvikleren i Elvenar .

Egenskaper

  • Et fullverdig MMO-spill
  • Du kan gå videre gjennom tidene
  • Ulikt utseende på bygninger i forskjellige tidsaldre
  • Utfordringer og oppgaver å gjøre
  • Spesielle arrangementer gjennom året

Plattformer

  • Nettleser
  • Android
  • iOS Spill på fullskjerm for morsommere spill.

Gjennomgangsvideo

Kontroller

  • Venstreklikk for å samhandle
  • Scroll for å kontrollere zooming
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse