Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

GrindCraft

Vurdering:
9.0
(285,519 stemmer)
Utvikler:
Playsaurus
Løslatt:
april 2016
Sist oppdatert:
mai 2022
Teknologi:
HTML5
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Klassifisering:

GrindCraft er et Minecraft-tematisert klikkerspill basert på håndverk. Samle ulike råmaterialer og klatre opp håndverksstigen for å lage sterkere gjenstander. Hold musepekeren over håndverkbare gjenstander for å se hvilke ressurser som kreves for å lage dem.

Lag, skap og automatiser

Høst ressurser

GrindCraft fjerner den tredimensjonale verdenen slik at du kan fokusere kun på håndverksaspektet i Minecraft. Begynn med nevene og hogg ned trær for å få tømmer og samle ressurser akkurat som i overlevelsesmodusen i Minecraft.

Bygg bedre verktøy

Deretter kan du lage nok tømmer til å bygge treverktøy som en øks og spade, som gjør at du kan samle ressurser enklere. Resten er historie.

Slitet skjer i fire klikkbokser - oververden, gruve, mat og monstre. Hvilke gjenstander du kan høste her avhenger av utstyret du har for øyeblikket. For eksempel vil det ikke være synlig med lava hvis du ikke har en bøtte til å samle det opp med. GrindCraft vil vise rå ressurser som kan utvinnes her med hyppigheter som avhenger av deres sjeldenhet.

Ansett landsbybeboere til å arbeide for deg

Når du har nok ressurser til å bygge en landsby, kan du skape landsbybeboere som vil øke produksjonen ved å automatisere driften.

Flere spill som dette

Ta en titt på GrindCraft Remastered for en oppdatert versjon av GrindCraft. Det finnes mange flere lignende spill i Minecraft- og idlespill-seksjonene. Sjekk ut Mine Blocks og Paper Minecraft! Hvis du bare vil ha avhengighetsskapende idle-gamplay, kan du prøve Candy Clicker 2, MineClicker og Clicker Heroes.

Funksjoner

  • Rask klikkerbasert gameplay
  • Lag ulike gjenstander fra Minecraft
  • Bygg en landsby med ulike arbeidere for å automatisere innsamling av ressurser
  • Lene deg tilbake og se ditt GrindCraft-samfunn vokse!

Utvikler

GrindCraft ble utviklet av Playsaurus.

Utgivelsesdato

Mai 2015

Plattform

Nettleser (inkludert mobilnettlesere)

Sist oppdatert

May 30, 2022

Annonse
Google Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse