Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Happy Wheels

Vurdering:
8.9
(87,122 stemmer)
Løslatt:
juni 2022
Teknologi:
Flash (emulated)
Plattformer:
Browser (desktop-only), App Store(iOS)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Happy Wheels er et sidescrollende ragdoll-fysikkspill. Naviger gjennom nivåene ved hjelp av en av flere unike figurer uten å bli revet i filler. Høres det enkelt ut? Tro om igjen. Happy Wheels var et av de første nettleserspillene som benyttet seg av sprø ragdoll-fysikk som et sentralt element i spillet.

Happy Wheels

Happy Wheels ble lansert i 2010 og erobret nettleserspillverdenen med sine ville mekanikker, bisarre figurer og intrikate brukerskapte nivåer. Spillet er fortsatt tilgjengelig i sin opprinnelige form i dag, og du kan utforske de originale nivåene laget av spillet og prøve ulike figurer.

Nivåer

Du kan spille gjennom en rekke originale og brukerskapte nivåer i Happy Wheels. Det er et utall å velge mellom, hvor noen er enklere å spille gjennom med visse figurer. Avhengig av nivået, kan du finne deg selv som kjører i rullestol gjennom noen sin mage eller rase gjennom en skog på en sint katt.

Målet med hvert nivå varierer, fra å nå slutten til å samle alle tokenene. Noen nivåer har ingen klart definert mål. Du kan også designe dine egne baner og dele dem med resten av verden for testing.

Karakterer

De originale 4

Figurene i Happy Wheels er langt fra konvensjonelle i et plattformspill. I stedet for å ha superkrefter er du ganske enkelt en vanlig fyr. Den første figuren er Wheelchair Guy, en litt slitent utseende eldre mann i en jetdrevet rullestol. Som du kan tenke deg, er det ganske vanskelig å kontrollere en jetdrevet rullestol uten å påføre alvorlige skader.

Segway Guy, derimot, er litt mer håndterlig og et vanlig valg blant erfarne Happy Wheels-spillere. De to andre originale spillfigurene er Irresponsible Dad (som ganske uansvarlig har barnet sitt på setet bak) og Effective Shopper, som kjører en bevegelighetsscooter.

Hver karakter i Happy Wheels har en unik evne. Segway Guy kan hoppe, og Wheelchair Guy kan øke farten på jetmotorene for å bevege seg raskere. Lær mer om Happy Wheels-figurferdighetene.

Nyere figurer

Mens Happy Wheels fortsatte å gi endeløs blodig underholdning til spillverdenen, ble det også lansert flere nye figurer. Disse inkluderer kreativt navngitte figurer som Moped Couple, Lawnmower Man, Explorer Guy, Santa Claus, Pogo Stick Man, Irresponsible Mom og Helicopter Man.

Lignende spill

Finnes det egentlig et spill som ligner Happy Wheels? Vel, siden spillets lansering har det kommet mange spill med sprø ragdoll-fysikk og intrikate mekanikker. Et slikt utfordrende spill er Short Life 2, et brutalt blodig spill der du klønete styrer en ragdoll-mann gjennom ulike dødelige hinder. Hvis du ønsker et vanlig plattformspill uten ville fysiske egenskaper, kan du sjekke ut OvO.

Bla gjennom våre ragdoll-spill og blodige spill for flere lignende titler!

Funksjoner

  • Utallige brukerskapte nivåer å spille på
  • Mange morsomme måter å møte sin skjebne på
  • Ulike figurer med forskjellige fordeler
  • Design og bygg dine egne baner

Plattformer

Dette spillet er tilgjengelig online i nettleseren din, samt som en iOS- og Android-app.

Opprinnelig utgivelsesdato

Juni 2010

Utvikler

Dette spillet er utviklet av Total Jerkface / Fancy Force LLC. Spillets designer er Jim Bonacci.

Spillvideo

Annonse
Apple Store Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse