Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Helix Jump

Vurdering:
8.6
(157,556 stemmer)
Utvikler:
Voodoo
Løslatt:
mai 2022
Teknologi:
HTML5
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Klassifisering:

Helix Jump er et arkadespill med enkel og avhengighetsskapende morsom mekanikk. I spillet guider du en sprettball kontinuerlig ned en rekke sirkulære plattformer. Fall gjennom sprekkene og unngå å lande i de forbudte sonene!

Slik spiller du Helix Jump

Det er enkelt å forstå den grunnleggende mekanikken til Helix Jump. Nøkkelen er å mestre refleksene dine og se fremover.

For å lede den hoppende ballen roterer du plattformene for å inrette ballen med sprekkene. Gjør dette i rask rekkefølge for et kombinasjonstrekk og høyere poeng. Hvis du går gjennom 3 nivåer i rask rekkefølge, er du uovervinnelig for den første spretten etterpå.

Helix Jump - The Original

Dette er det offisielle Helix Jump-spillet utviklet av Voodoo. Spillet ble opprinnelig utgitt i 2018 på mobile enheter og oppnådde viral suksess. Du kan nå spille dette vanedannende spillet i nettleseren din gratis!

Flere spill

Hvis du liker enkle og avhengighetsskapende spill som tester refleksene dine, kan du bla gjennom våre kategorier unngåelse og hindring for flere spill.

Lignende spill som innebærer å unngå hindringer inkluderer Bus and Subway Runner og Crazy Roll 3D. Disse er begge utmerkede valg herfra!

Utgivelsesdato

Helix Jump ble opprinnelig utgitt som en mobilapp i februar 2018.

Utvikler

Helix Jump ble utviklet av Voodoo.

Plattformer

  • nettleser
  • Android
  • iOS

Sist oppdatert

May 18, 2022

Kontroller

Hold inne venstre museknapp for å rotere tårnet,

Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse