Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Impossible Date

Vurdering:
8.7
(28,960 stemmer)
Utvikler:
Matchingham Games
Løslatt:
mars 2023
Sist oppdatert:
mai 2023
Teknologi:
HTML5
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)

Impossible Date er et morsomt puslespill der du skal løse ulike datingopplevelser med tvilsomme løsninger. Naviger deg gjennom en rekke datingtabber, skap kaos og løs pinlige situasjoner med kraften til logikk.

Slik spiller du

Gå inn i puslespillets rike

Snurr hjulet med dating-scenarioer for å komme inn i en av de ulike tilgjengelige gåtene. Impossible Date har ikke komplekse gåter, men løsningene kan være så utrolige at du kan klø deg i hodet i et øyeblikk.

Løs problemet (eller skap et nytt)

Løs ulike situasjoner for å få par til å finne hverandre og saboter andre uten grunn. På ett nivå kan du ødelegge noen sin date ved å tilsette avføringsmiddel i drinken deres. På et annet kan du knuse en parkbenk for å få to nølende elskere sammen, eller gi jakken din til en kald kvinne. Løsningene kan variere fra sjarmerende søte til 100% kriminelle, alt etter situasjonen.

Følg med på utfallet

Skjebnen til disse imaginære parene ligger i dine hender. Du kan bygge opp eller ødelegge disse forholdene! Viktigst av alt, få deg en latter av de forskjellige fjollete situasjonene som oppstår etter at du har gjort ditt.

Flere spill som dette

Hvis du likte Impossible Date, kan du også like andre morsomme spill som Google Feud. Hvis du vil ha mer utfordrende gåter, kan du prøve Word Wipe.

Utgivelsesdato

  • Juni 2022 (Android og iOS)
  • Mars 2023 (HTML5)

Utvikler

Dette spillet er laget av Matchingham Games.

Plattformer

  • Nettleser (datamaskin og mobil)
  • Android
  • iOS

Sist oppdatert

May 11, 2023

Spillvideo

Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse