Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Ludo King

Vurdering:
8.0
(203,934 stemmer)
Utvikler:
Gametion Global
Løslatt:
august 2023
Sist oppdatert:
februar 2024
Teknologi:
HTML5
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Dette er det offisielle Ludo King™-spillet utviklet av Gametion Global.

Dette svært populære Ludo-spillet har blitt lastet ned over 1 milliard ganger og er det mest populære Ludo-spillet på nettet. Det første Ludo-spillet av sitt slag, tilgjengelig siden 2016! Delta i et nettspill på tvers av plattformer og rundt om i verden med andre spillere!

Om Ludo King

Ludo King™ er et klassisk brettspill som spilles på nett. Spill terningspillet til kongene! Gjenoppdag barndommen din! På enkelte steder er Ludo også kjent som Parchisi, Pachisi, parcheesi eller Parchisi-spill.

Som et av verdens mest spilte spill, er Ludo King rangert som det beste uformelle spillet innen brettspillsjangeren. Ludo King er et flerspiller spill tilgjengelig på Desktop Android, iOS og HTML5. Tilgjengelige moduser er nettbasert flerspiller og datamaskinmodus.

Ludo King er den digitale versjonen av det klassiske kongelige spillet Pachisi. Det ble spilt som et innendørsspill ved indiske kongers hoff. Spill det tradisjonsrike brettspillet med flott design og funksjoner!

Ludo King har de samme reglene som det tradisjonelle Ludo-spillet. Terningkastene og strategien er like viktige, og det å vinne avhenger av smarte trekk med brikkene mens de beveger seg mot målet. Unngå at brikkene dine blir fanget og led løpet forbi motstanderne for å bli Ludo King!

Hvordan spille

Ludo-regler

Ludo spilles med to til fire spillere. Hver spiller må velge en av de fire tilgjengelige fargene for å spille.

Spillet starter med at hver spiller tar tur til å kaste terningen. Du må kaste en sekser for å flytte ut en brikke. Du må flytte alle brikkene dine ut og bevege dem strategisk mot målområdet.

Hvordan spillerne får tur

En spiller som kaster en sekser får en ekstra kast. En spiller som fanger en motstanders brikke får også en ekstra sjanse.

Opptatte ruter

Hvis brikken din lander på en rute som allerede er opptatt av en motstander, vil motstanderens brikke bli fanget, og den må returnere til utgangspunktet. Motstanderen må kaste en sekser for å få den ut igjen. Merk at denne regelen ikke gjelder for rutene med en stjerne. Det er totalt fire slike ruter på Ludo-brettet.

Hvordan vinne

Du må kaste terningen og gjøre strategiske trekk basert på de tilfeldige tallene du får. Ta motstanderens brikker på en smart måte og kom raskt forbi dem. Den første spilleren som får alle brikkene sine hjem, vinner spillet.

Lignende spill

Besøk vårt seksjon for brettspill for å spille flere nettbaserte brettspill. Du vil finne flere av dine favoritter som familien liker, for eksempel Yatzy Online og Fire på rad. Se også våre kortspill for andre flerspiller-spill du kan spille med venner og familie, som Uno Online.

Funksjoner

  • 2 og 4 spiller nettbasert flerspiller
  • Spill mot datamaskinen i datamaskinmodus
  • Kos deg med ferdig chat-meldinger mens du spiller
  • Uttrykk deg selv ved å sende morsomme emojier til motstanderne dine

Ludo King er et perfekt tidsfordriv for å slappe av!

Ludo har forskjellige navn i ulike regioner og land, som Fia, Fia-spel (Fiaspillet), Le Jeu de Dada (Dadaspillet), Non t'arrabbiare, Fia med knuff, Cờ cá ngựa, Uckers, Griniaris, Petits Chevaux (Små hester), Ki nevet a végén, برسي (Barjis/Barjees). Folk staver også Ludo feil som Loodo, Chakka, Lido, Lado, Ledo, Leedo, Laado eller Lodo.

Utvikler

Ludo King er utviklet av Gametion Global. Følg oss for nyheter og oppdateringer: Facebook, Twitter, Youtube, Instagram, og utviklerens nettsted.

Utgivelsesdato

  • Februar 2017 (iOS)
  • Desember 2016 (Android)
  • April 2017 (HTML5)

Plattformer

  • Nettleser
  • Android
  • iOS

Sist oppdatert

Feb 29, 2024

Kontroll

Venstre klikk for å rulle terningen og velge en brikke.

Spillvideo

Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse