Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Puppetman: Ragdoll Puzzle

Vurdering:
8.4
(14,281 stemmer)
Utvikler:
Gepnito Games
Løslatt:
januar 2024
Sist oppdatert:
april 2024
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Puppetman: Ragdoll Puzzle er et unikt puslespill der du hjelper en ragdukkarakter med å nå bakken. Bruk logikken og kreativiteten din for å hjelpe Poly trygt ned til bakken på forskjellige måter. Samhandle med objekter på hvert nivå for å påvirke ragdukkarakteren og opplev denne tankevekkende opplevelsen!

Slik spilles det

Interaktive nivåer

Samhandle med objekter på hvert nivå ved å bruke bokstavene på skjermen eller de tilhørende tastene på tastaturet. Ved å bruke disse knappene vil det oppstå interaksjon i spillet. Dette kan være å slippe en plattform, flytte et objekt eller åpne en dør.

Utfordrende puslespill

Noen interaksjoner kan ikke gjøres om, og hvis du gjør en feil med rekkefølgen, må du starte spillet på nytt. Det er best å teste kontrollene og tenke gjennom rekkefølgen på handlingene du vil utføre, i stedet for å trykke tankeløst.

Begrenset helse

Det er flere måter å få Poly ragdukkarakteren ned til bakken på. Uansett hvordan du gjør det, må du bare sørge for at de beholder helsen sin. Hvis Poly når bakken for voldsomt, vil de dø, og du må starte nivået på nytt.

Låsbare gjenstander

Det er totalt 15 nivåer å fullføre. Mens du spiller Puppetman: Ragdoll Puzzle, vil du låse opp nye hatter for Poly. Spillet er tilgjengelig på 10 språk. Du kan endre språket i innstillingsmenyen.

Flere spill som dette

Når du er ferdig med Puppetman: Ragdoll Puzzle, kan du sjekke ut våre mange andre puslespill. Word Wipe og 2048 er to utmerkede klassikere som også er svært populære. Et annet nyere spill du kan prøve, er Nuts Puzzle: Sort By Color.

Utgivelsesdato

Januar 2024

Plattform

Nettleser (stasjonær og mobil)

Sist oppdatert

Apr 01, 2024

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse