Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Star Stable

Vurdering:
8.9
(1,477 stemmer)
Løslatt:
november 2019
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop-only)
Klassifisering:

Star Stable er en fantastisk hestesimulator. Det er et MMO-spill om hester der du må ta vare på hesten din. Utforsk den store og vakre verdenen for å bli en del av ulike utfordringer og oppdrag. Dette hestespillet er så morsomt og er et av de mest unike online rollespillene som er tilgjengelige for øyeblikket.

Lag din egen Star Stable-karakter på nett

For å begynne, må spillerne lage egne figurer fra bunnen av. Opprettelsesprosessen er grundig, og du kan velge mellom flere forskjellige funksjoner. Spillerne kan for eksempel endre frisyre, ansiktstrekk og øyenfarge.

Spillerne kan også endre fargen og navnet på føllet sitt. Dette kreativitetsrallyet gir spillerne muligheten til å gjøre spillet til sitt eget og utvikle en unik rider- og hestekombinasjon.

Fantastisk hestesimuleringsspill

Bortsett fra tilpasninger, er dette spillet så morsomt. Dette massivt flerspiller på nettspillet har et stort potensial. Utforsk 3D-verdenen og fullfør ulike oppgaver og oppdrag. Mens du spiller, prøv å få den raskest voksende hesten.

Videre kan du spille med vennene dine og ri gjennom landskap og dra ut på oppdrag sammen. Dette spillet har uendelige muligheter og er flott for de som elsker hester.

Utgivelsesdato

Oktober 2011

Utvikler

Star Stable Entertainment AS har laget dette spillet.

Plattform

Windows og Mac.
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse